تاکید برموضع محکم هسته ای و فاصله روشن با فتنه

برخورد بسیار مثبت رهبر ج.ا با نامزدی جهانگیری در دیداری جدید

شنیده شده است که

اسحاق جهانگیری یکشنبه هفته گذشته دیدار مجددی با رهبر ج.ا داشته است. در این دیدار که مشخصا در باره مسئله نامزدی در انتخابات صورت گرفته آقای خامنه ای موضع بسیار مثبتی در برخورد با نامزدی آقای جهانگیری گرفته است.

گفته می شود آقای جهانگیری در این دیدار گفته است اگر آقایان خاتمی یا هاشمی نیایند من تصمیم به ثبت نام دارم و آمده ام نظر شما را بدانم و کسب اجازه کنم.

رهبرج.ا در این دیدار ضمن استقبال از این امر گفته است این کار خیلی خوبی است و حتما بیایید و الان نوبت امثال شماست.

طبق همین شنیده آقای خامنه ای گفته است موضع هسته ای تان محکم باشد و هم چنین تاکید کرده با جریان فتنه فاصله تان را حفظ کنید و با صراحت صحبت کنید.

گفته می شود در دیدار قبلی نیز رهبر ج.ا نظر مشابهی را با اسحاق جهانگیری مطرح کرده و گفته بود من در مقابل جریان فتنه همچنان ایستاده ام و نمی گذارم دوباره جان بگیرند و پیش خدا هم شکایت این افراد را برده ام و در روز قیامت هم مقابل این ها می ایستم. چرا که من ۶ ماه به آنها مهلت دادم تا خط شان را با دشمن جدا کنند ، اما نکردند.

شایان ذکر است بعد از این دیدار در برخی محافل سیاسی شایع شد که آقای خامنه ای در باره آقای خاتمی نیز اظهار نظر کرده است. در این باره دو موضع کاملا متعارض نقل می شد. یکی این که آقای خامنه ای گفته من مخالفتی با نامزدی ایشان ندارم و دیگر اینکه رهبر ج.ا موضع منفی محکمی در این باره گرفته است. اما شنیده های دیگر حاکی از این است که چنین موضوعی اصلا در این دیدار مطرح نشده است.

متاسفانه هنوز خبر رسمی در باره این دیدار منتشر نشده است

مطالب مرتبط

جبهه اهل سنت ایران| در ابتدای این نامه با اشاره به «اختصاص مبالغ کلان و هنگفت به نهادهای دینی و مذهبی و حوزه‌های علمیه» در بودجه ۱۴۰۰، بر لزوم «مردمی‌بودن» حوزه‌های علمیه تاکید شده و آمده است: «شایسته است نهادهای دینی و مذهبی به‌جای بودجۀ دولتی از مساعدت‌ها و مشارکت‌های مردمی استفاده کنند... درصورتی‌که مراکز و مدارس دینی از بودجه دولتی استفاده کنند، مردم مساعدت نمی‌کنند و این ضایعه بزرگی‌ست.

حکم دادگاه رسیدگی به تخلفات مالی عیسی شریفی قائم مقام قالیباف در شهرداری تهران مبنی بر رد مال به ارزش ۴۸۰ میلیارد تومان و ۲۰ سال حبس قطعی شده است.

این پرونده در دادسرای نظامی بررسی شده و عیسی شریفی، سردار مهردادی و محمود سیف از متهمان این پرونده هستند.

با توجه به اینکه قالب شهرهای کشور در وضعیت زرد و نارنجی کرونایی قرار گرفتند، ۱۰ شهرستان استان مازندران در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است.
هم اکنون شهرستان‌های نکا، ساری، قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، بابل، فریدونکنار، آمل، تنکابن و رامسر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت نارنجی هستند.

مطالب پربازدید

مقاله