انفجار کلینیک سینا تهران تاکنون ۱۹ کشته و ۱۴ مصدوم‌داشته است

 

به گزارش ایرنا: حادثه شب گذشته کلینیک سینا تاکنون ۱۹‌کشته داشته که ۱۸ جسد شامل ۱۵ جسد زن و سه جسد مرد به پزشکی قانونی ارجاع شده است.بیشتر کشته‌شدگان مراجعه‌کنندگان و کادر درمانی حاضر در اتاق‌های عمل جراحی بوده‌اند

مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران گفت: مشغول بررسی هویت جانباختگان حادثه آتش سوزی کلینیک سینا اطهر هستیم و پس از شناسایی، اجساد به خانواده‌ها تحویل می‌شود.

وی گفت:اجساد ارجاعی تقریبا سالم هستند و کار شناسایی از روی چهره انجام خواهد شد و نیازی به انجام آزمایش DNA نیست. همچنین بر روی اجساد تحویلی آزمایش تخصصی و سم شناسایی انجام می شود و این آزمایش ها بر اساس دستور مقام قضایی برای تشخیص وجود گاز منو اکسید کربن و استنشاق دوده بر اثر اشتعال صورت می پذیرد.

روحانی نیز در پیام تسلیتی با ابراز تاثر عمیق از وقوع حادثه تلخ و دلخراش انفجار و آتش‌سوزی در مرکز درمانی سینا اطهر تهران از دستگاه‌های ذی‌ربط خواست هر چه سریع‌تر نسبت به بررسی دقیق و کارشناسانه علت وقوع این حادثه اقدام کرده و برای رسیدگی به مصدومین و خانواده‌های داغ‌دیده و تسکین آلام آنان اهتمام ویژه داشته باشند.

به گفته‌ی مقامات پلیس تهران دستور بازداشت چهار نفر را در رابطه با این حادثه صادر شده است. و یکی از این افراد که در محل حضور داشت توسط پلیس بازداشت شد و دستگیری سایر متهمان نیز در دستور کار قرار دارد.

مطالب مرتبط

جبهه اهل سنت ایران| در ابتدای این نامه با اشاره به «اختصاص مبالغ کلان و هنگفت به نهادهای دینی و مذهبی و حوزه‌های علمیه» در بودجه ۱۴۰۰، بر لزوم «مردمی‌بودن» حوزه‌های علمیه تاکید شده و آمده است: «شایسته است نهادهای دینی و مذهبی به‌جای بودجۀ دولتی از مساعدت‌ها و مشارکت‌های مردمی استفاده کنند... درصورتی‌که مراکز و مدارس دینی از بودجه دولتی استفاده کنند، مردم مساعدت نمی‌کنند و این ضایعه بزرگی‌ست.

حکم دادگاه رسیدگی به تخلفات مالی عیسی شریفی قائم مقام قالیباف در شهرداری تهران مبنی بر رد مال به ارزش ۴۸۰ میلیارد تومان و ۲۰ سال حبس قطعی شده است.

این پرونده در دادسرای نظامی بررسی شده و عیسی شریفی، سردار مهردادی و محمود سیف از متهمان این پرونده هستند.

با توجه به اینکه قالب شهرهای کشور در وضعیت زرد و نارنجی کرونایی قرار گرفتند، ۱۰ شهرستان استان مازندران در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است.
هم اکنون شهرستان‌های نکا، ساری، قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، بابل، فریدونکنار، آمل، تنکابن و رامسر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت نارنجی هستند.

مطالب پربازدید

مقاله