شنیده شده است که
در ادامه نقض حقوق اولیه هموطنان اهل سنت در ایران، مدرسه دینی امام بخاری در سنندج نیز تحت فشار برای تعطیلی قرار گرفته است.
طبق همین شنیده وزارت اطلاعات و دادگاه ویژه روحانیت با احضار حسین پناهی یکی از اساتید این مدرسه به وی به صورت شفاهی ابلاغ کرده اند که باید مدرسه دینی امام بخاری که مدیریت آن با کاک حسن امینی است، تعطیل شود.گفته می شود این مدرسه 20 شاگرد دارد.
کاک حسن امینی جانشین مرحوم احمد مفتی زاده است که اندیشه و خط مشی وی را ادامه می دهد . ایشان از شخصیتهای مورد احترام در میان اهل سنت ایران به خصوص در کردستان می باشد.
شایان ذکر است هموطنان اهل سنت در ایران در سه دهه اخیر تحت فشارهای گوناگون مذهبی و سیاسی و اداری و … قرار داشته اند. اما صدای آن ها کمتر از دیگر به اصطلاح اقلیت های دینی و مذهبی در ایران شنیده شده است . این در حالی است که جمعیت اهل سنت در ایران از دیگر اقلیت های دینی بیشتر است و در حالی که اکثر اقلیت های مذهبی در ایران چند ده هزارنفری هستند و جمعیتی زیر صد هزار نفر دارند، اما جمعیت اهل سنت در ایران چند میلیونی می باشد. هر چند نقض حقوق بشر ولو در رابطه با یک نفرنیز می بایست مورد توجه قرار بگیرد اما پوشش رسانه ای در باره اهل تسنن در ایران به نسبت جمعیتی که در بر می گیرند و فشارها و تضییقاتی که در حق آنها اعمال می شود بسیار نامتناسب است.