اینگونه مردمی را جز با ارائه یک سیستم پاکدست که به منافع ملی و سربلندی کشور می اندیشد نمی توان راضی کرد. دیگر دوره الهامات و اداره امور به دست امام غایب گذشته است.
بیمها :
توهم
نقل است که در مجلسی سفسطه گری داد سخن داده بود در باب اینکه آتش نمی سوزاند و وقتی از باب استدلال نتوانستند او را قانع کنند با اشاره استاد شمعی زیر ریش او گرفتند تا تمامی ریشش بسوخت. آنگاه مدعی رو به جمعیت کرد و در کمال حق به جانبی گفت :عرض نکردم
یکی از مقامات بلند پایه نظام ( دلیلی ندارد تا از این واژگان استفاده گردد فکر شود راجع به عالی ترین مقام ممکن است صحبت شود) اخیرا در صحبتی برای کارگزاران نظام شرح مبسوطی اندر باب آرمانها و واقعیات و تفاوتهای این دو داده بودند و سپس اضافه کرده بودند که واقعیات موجود همه نشان دارد که نه تنها ما در تنظیم آرمانها به خطا نرفته ایم بلکه در رسیدن به آنها هم توفیق داشته ایم.
راستش ما که در باب آرمانها سواد چندانی نداریم اما در باب واقعیات چندلحظه ذهنمان رفت طرف اینکه منظور حضرت کدام است : دلار حدود 2 هزار تومانی ، نرخ تورم بیش از 25 در صدی ، کاهش تولید صنایع و خوابیدن اکثر پروژه های کلان ملی و صنایع مادر ،افزایش نرخ بیکاری ، افزایش نرخ ناامنی و جرم جنایت ، افزایش نرخ آسیبهای اجتماعی مانند اعتیاد ، خودکشی و فحشا ، رکورد شکنی تاریخی ارقام فساد و اختلاس ، انزوای بین المللی ، سفره های خالی از پول نفت و یا همین وضعیت مرغی اخیر!!!
نمی دانم چرا حکمرانان ما پس از اندکی که خیلی به واقعیتها فکر میکنند احساس میکنند ما را دارند به دروازه های تمدن بزرگ نزدیک میکنند !
ظریفی میگفت در چنین مواقعی خواندن کتاب دن کیشوت برای رفع سر درد خوب است.
الهام الهی
یک حجت الاسلام خیلی موجه که از قضا معاون سازمان تبلیغات هم هست اخیرا عرایضی کرده بود که روزنامه اینگونه تیتر کرده بود : به مقام معظم رهبری الهام الهی میشود. و در توجیه این سخن گفته بود واقعا در برخی زمینه ها مانند موضوع هسته ای این سیاست گذاری از دست آدمیزاد خارج است و باید پای الهام الهی در میان باشد تازه از اینها گذشته ایشان در ماه رمضان اغلب روزها از سحر تا افطار برای مردم و اقشار مختلف صحبت میکنند چگونه آدمی می تواند اینهمه سخنان مختلف با اقشار گوناگون داشته باشد و از قضا همه پر مغز و راهبردی . پس باید پای الهام الهی در میان باشد.
منتظر توضیحی هستید ؟ این که دیگر توضیح نمی خواهد ! اگر چشم بصیرت بین داشتید مطلب را گرفته بودید.
امیدها :
عقلانیت ملی
اخیرا تحلیلی از آمار آخرین سرشماری سراسری منتشر شده که جای فکر و وتامل بسیار دارد.منجمله اینکه بعد خانوار در ایران به 3.5 نفر رسیده یعنی به طور متوسط هر خانوار ایرانی فقط یک ونیم فرزند دارند. و جالب تر اینکه این موضوع در مناطق روستایی نیز صدق می کند. این نشان از این دارد که مردم ما در کلان به سمت عقلانیت بیشتر پیش میروند و حتی توصیه های مکرر یک فرد خیلی معلوم الحال به ازدیاد جمعیت و حتی تعیین جایزه برای این کار نیز نتوانست آنها را از راه بدر برد.
در ادامه همین تحلیل بر تغییر ترکیب نسبت میان جمعیت شهر نشین و روستایی تاکید شده به طوریکه از جمعیت کشور فقط حدود 22 میلیون روستایی است و مابقی شهری هستند. در ضمن میزان رشد سطح سواد و تحصیلات دانشگاهی هم روند مثبت دارد. اینها شاید نشانه هایی باشد از اینکه چرا میزان عقلانیت در جامعه رو به ازدیاد است. این روند این امید را زنده میکند که نسل جدید تصمیماتی عقلانی تر اخذ خواهد کرد و اسیر تحلیلها و توهمات نخواهد شد. این نسل نسلی است که باید سهم معقول خود را در اداره کشور داشته باشد و حریم حقوق اساسی او به رسمیت شناخته شود. اینگونه مردمی را جز با ارائه یک سیستم پاکدست که به منافع ملی و سربلندی کشور می اندیشد نمی توان راضی کرد. دیگر دوره الهامات و اداره امور به دست امام غایب گذشته است.
سایت ملی – مذهبی محلی برای بیان دیدگاه های گوناگون است.