محمود علیزاده طباطبایی، وکیل خانواده غلامرضا منصوری، که پیشتر از زنی به نام فرناز نام برده بود که در سفرآقای منصوری از آلمان به رومانی او را همراهی کرده، توضیحات بیشتری داد و گفته که “رابطه غیرمتعارفی بین این دو نبوده است.”
محمود طباطبایی در مصاحبه با روزنامه اعتماد، گفته است که : “خانواده منصوری ناراحتند که در رسانهها درباره این زن طوری حرف زده شده که انگار او با آقای منصوری ارتباط غیرمتعارف داشته است. چنین چیزی نبوده؛ این زن از مدتها قبل از این که آقای منصوری از کشور خارج شود، برای ادامه تحصیل به فرانسه رفته ولی با قاضی منصوری در ارتباط بوده و او را از آلمان تا رومانی همراهی کرده است.”
این وکیل دادگستری همچنین گفته است که این خانم “اطلاعات بسیار ارزشمندی” دارد اما نه پلیس رومانی و هیچکس با او حتی به عنوان مطلع صحبت نکرده است.
علیزاده همچنین به نقل از خانواده آقای منصوری میگوید که وقتی “جسد منصوری به ایران آمد، کاملا منهدم شده بوده و از سرِ قاضی منصوری فقط اسکلت باقی مانده بود و به همین دلیل هم آنها نتوانستند جسد را شناسایی کنند و ظاهرا ازطریق DNA هویت جسد تعیین شده است.”
نکته مهم این است اگر زنی از آلمان تا رومانی همراه قلبی منصوری بوده ، در زمان قتل یا خودکشی این قاضی جنجالی کجا حضور داشته است؟ به خصوص که پیش از این یک بار علیزاده طباطبایی به عنوان منشی منصوری از فرناز نام برده بوده است.
طبق آنچه خانواده منصوری ادعا می کنند و در فایلهای صوتی ارسال شده از سوی این قاضی به اعضای خانواده مشخص شده، غلامرضا منصوری خود را قاضی معرفی کرده که «۳۰ سال در قوه قضاییه خدمت کرده، ۱۰ سال آخر خدمت را معاون دادستان تهران، سرپرست دادسرای ارشاد و سرپرست دادسرای شمیرانات بوده که مهمترین و حساسترین دادسرای تهران بود. این وکیل دادگستری از قاضی منصوری به عنوان یک قاضی «مورد اعتماد دستگاههای امنیتی» یاد کرده که با آنها همراهی هم میکرده است.» او در فایلهای صوتی ارسالی به اعضای خانواده گفته که آقای طبری ۶ ماه پیش از خروج منصوری از کشور بازداشت شده و اگر اتهامی متوجه او بود، نباید اجازه میدادند که از کشور خارج شود. منصوری تاکید داشته که دستگاه قضایی کاملا اطلاع داشته که او کجاست.
این وکیل دادگستری از قاضی منصوری به عنوان یک قاضی «مورد اعتماد دستگاههای امنیتی» یاد کرده که با آنها همراهی هم میکرده است.» او در فایلهای صوتی ارسالی به اعضای خانواده گفته که آقای طبری ۶ ماه پیش از خروج منصوری از کشور بازداشت شده و اگر اتهامی متوجه او بود، نباید اجازه میدادند که از کشور خارج شود. منصوری تاکید داشته که دستگاه قضایی کاملا اطلاع داشته که او کجاست و برای درمان از کشور خارج شده است.
علیزاده طباطبایی میگوید او و خانواده منصوری درباره وضعیت قاضی متوفی از این لحظه به بعد خبر ندارند؛ نه او و نه خانواده منصوری، هیچ کدام نمیدانند که قاضی منصوری اساسا در هتل دوک ساکن بوده یا نه؟
این وکیل دادگستری درباره زنی که پیش از این درباره او توضیح داده بود و در گزارش اخیر «فرناز» نامیده شده، چنین توضیح میدهد: «خانواده منصوری ناراحتند که در رسانهها درباره این زن طوری حرف زده شده که انگار او با آقای منصوری ارتباط غیرمتعارف داشته است. چنین چیزی نبوده؛ این زن از مدتها قبل از اینکه آقای منصوری از کشور خارج شود، برای ادامه تحصیل به فرانسه رفته ولی با قاضی منصوری در ارتباط بوده و او را از آلمان تا رومانی همراهی کرده است.» طباطبایی میگوید این زن اطلاعات بسیار ارزشمندی دارد که میتواند به پرونده کمک کند اما کسی او را حتی به عنوان مطلع هم برای ارائه توضیحات نخواسته است؛ «از هیچ کس درباره این پرونده سوال و جواب نشده است!»
نوع سخنان علیزاده طباطبایی در آخرین گفت و گویش به گونه ای است که به نظر می رسد او به این زن دسترسی دارد و یا حداقل از محل وی اطلاع دارد که اصرار به پیگیری پرونده توسط وی وجود دارد. از سویی دیگر او به صراحت می گوید پلیس و دادستان رومانی از این زن هیچ بازپرسی به عمل نیاورده است که این نشان می دهد فرناز حداقل تا زمان مرگ قاضی منصوری در رومانی و شاید در کنار او حضور داشته است.
با این توصیفات به نظر می رسد که پرونده خودکشی یا قتل قاضی منصوری همچنان با ابهامات جدی مواجه است.