روز هفتم خرداد ماه سال جاری مهندس محمد رضایی، فعال ملی-مذهبی برای اجرای حکم سال 82 به زندان اوین منتقل گردید. این فعال ملی مذهبی در سال 82 بازداشت و به مدت سه ماه درانفرادی های بند دو– الف سپاه در زندان اوین بسر برده است. این حکم در حالی به اجرا درآمده است که نزدیک به نه سال از زمان صدور حکم می گذرد و طبق قوانین این حکم باید مشمول زمان شود.
همسر محمد رضایی در این زمینه به سایت ملی مذهبی می گوید: “روز یکشنبه هفتم خرداد ماه همسرم را برای اجرا حکم دو ساله به بند 350 زندان اوین منتقل کردند. آقای رضایی یکبار در سال 82 بازداشت شدند و در همان سال هم برایشان دادگاه تشکیل داده شد و به اتهام “اقدام علیه امنیت ملی” به دو سال حبس تعزیری محکوم شدند. حقیقتش من اتهامی را که به ایشان زده اند نه قبول ندارم و نه چیزی می گویم، اما واقعا می بینم که همسرم کاری نکرده است. از آن زمان نزدیک به نه سال می گذرد و نمی دانم این حکم مشمول زمان می شود یا نه؟ معمولا طبق قوانین اگر از حکمی پنج سال بگذرد و اجرا نشود مشمول زمان می شود اما نمی دانیم آیا قوانین تغییر کرده است؟ حالا از طریق وکیل پیگیری می کنیم تا روند قانونی را پی بگیریم. البته همانطور که خودتان می دانید وکلا در این جور پرونده ها نقشی ندارند اما از لحاظ قانونی به وکیل همسرم مراجعه می کنم تا به طور قانونی مسائل را پیگیری کنیم تا ببینیم حکم همسرم مشمول زمان می شود؟”
این دانش آموخته دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی به همراه چند تن از دانشجویان در سال 82 به اتهام همکاری با تقی رحمانی، رضا علیجانی و شهید هدی صابر در طرح راه اندازی یک ان جی او که به مطالعه تاریخ اختصاص داشت بازداشت شده بود. او مدت سه ماه در زندان و تحت بازجویی قرار داشت.
روز گذشته نیز زهرای نه ساله رضایی یک روز پس از انتقال پدرش به زندان در نامه ای می نویسد: “… پدرم کجایی چرا تو را نمی بینم، صدایت می کنم جوابی نمی شنوم، پدرم بازگرد ، پدرم بازگرد…”
همسر رضایی با اشاره به ناراحتی دخترش خاطرنشان می کند: ” در حقیقت ما نمی خواستیم دخترم چیزی بفهمد اما بخاطر فضای خانه و رفت و آمد دوستان، دخترم فهمید و خب، بچه در این سن و سال که می بیند پدرش بی گناه به زندان رفته اذیت می شود. خوشبختانه روز دوشنبه برای ملاقات رفتم اما خودم صلاح ندانستم دخترم را به ملاقات ببرم. حالا سعی می کنم هفته های بعد او را هم همراه خود به ملاقات ببرم. اما انشالله هر چه زودتر آقای رضایی آزاد شود تا این ناراحتی ها هم بر طرف شود.”
سایت ملی – مذهبی محلی برای بیان دیدگاههای گوناگون است.