فرزانه شاهرضایی در گفت و گو با سایت ملی- مذهبی

با خبر ستار بهشتی، مادر احمد شاهرضایی به شدت نگران است

بازداشت مجدد و بی‌خبری مطلق از احمد شاهرضایی

احمد شاهرضایی، فعال سیاسی که به تازگی در تاریخ ۲۰ آبان ماه از زندان آزاد شده بود، پس از احضار به دادگاه انقلاب جهت پاسخ به چند سوال مجددا بازداشت شد. این فعال سابق دانشجویی در دوم آبان ماه سال جاری دستگیر و به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد. وی پس از هیجده روز بازجویی و فشار شدید در ۲۰ ام همان ماه با وثیقه از زندان اوین آزاد شد.

فرزانه شاهرضایی، خواهر احمد شاهرضایی با اشاره به بازداشت مجدد برادرش توسط وزارت اطلاعات به سایت ملی – مذهبی می گوید: “روز شنبه با گذاشتن وثیقه برادرم را آزاد کردند اما مجددا دادگاه انقلاب او را احضار کرد و به او گفتند چند تا سوال داریم اما پس از مراجعه برادرم او را به زندان بردند. نمی دانیم این چه مدلی است که می گویند بازجویی اش تمام نشده و باید برای ادامه بازجویی دوباره زندانی شود. در پیگیری هایی که می کنیم هیچ پاسخی در خصوص علت بازداشت او نمی دهند و به دادسرا که مراجعه می کنیم قاضی می گوید که قرار تمدید شده و باید پرونده تکمیل شود. به ما هم می گویند منتظر باشید تا خبرتان کنیم.”

پیگیری های خانواده شاهرضایی در مراجعه به نهادهای قضایی تاکنون به نتیجه نرسیده است و آنها بشدت نگران وضعیت او هستند. این در حالی است که احمد شاهرضایی در اولین بازداشت خود درجریان اعتراضات پس از انتخابات مورد شکنجه قرار گرفت و شنوایی یکی از گوش‌هایش را از دست داد.

فرزانه با ابراز نگرانی از شرایط نگهداری برادرش ادامه می دهد: “بعد اینکه آزاد شد وضعیت روحی او بشدت بد بود حتی از دفعه پیش هم بدتر بود. در این هیجده روز در انفرادی بشدت تحت فشار بود و پس از آزادی شرایط بسیار نگران کننده ای داشت. گویا در بازجویی ها تهدیدش می کردند که در انفرادی نگهش می دارند و از اینگونه فشارها… الان هم بخاطر همان شرایط خیلی نگران هستیم. به خصوص مادرم که مدام گریه می کند و منتظر است تا خبری بدهند. مخصوصا وقتی خبر ستار بهشتی را شنیدیم واقعا حال خوبی نداشتیم. من خودم وقتی صدای خواهر ستار را که با یکی از رسانه ها مصاحبه کرده بود را شنیدم چنان منقلب شدم. یک لحظه خودم را جای او گذاشتم و حالم بد شد و اصلا نمی دانم چطور احساسم را بیان کنم…”

ستار بهشتی وبلاگ نویسی است که سه شنبه نهم آبان ماه سال جاری توسط عده ای لباس شخصی به محل نامعلومی برده می شود. پس از چند روز اخباری مبنی بر انتقال ستار بهشتی با بدنی کبود و کتک خورده به بند ۳۵۰ منتشر می‌شود. خانواده ستار بهشتی پس از شنیدن این اخبار به مسئولین امنیتی مراجعه می کنند اما هیچ پاسخی به آنها داده نمی‌شود تا روز سیزده همان ماه خبر مرگ او را (بر اثر شکنجه) به آنها می‌دهند.

سحر بهشتی در گفتگویی با خبرنگار سایت ملی – مذهبی از مسئولین پرسیده بود که در کجای دنیا یک شهروند را عمودی از خانه اش می برند و بعد از یک هفته می گویند بیایید افقی تحویلش بگیرید؟!

خواهر احمد شاهرضایی با ابراز ناراحتی از بی خبری مطلق از وضعیت برادرش می افزاید: “بار اول که او را بازداشت کردند و بیش از هیجده روز تحت بازجویی بود ما هیچ تماس و اطلاعی از او نداشتیم. الان هم تماسی با منزل نگرفته و نمی دانیم در چه شرایطی است. خود برادرم می گفت در این مدت هیجده روز که در بند امنیتی ۲۰۹ در بازداشت بوده یکسری اتهاماتی به او زدند که او هم قبول نکرده و بعد از آزادی فرصت نشد ما دقیق در مورد اتهامات بپرسیم یعنی اصلا آزادی او طولی نکشید و دوباره بازداشتش کردند. جالب است که وثیقه ما هم هنوز داخل است و برادرم در بازداشت!”

احمد شاهرضایی در ٢٢ خرداد ماه سال هشتاد و نه همزمان با سالگرد حوادث پس از انتخابات در خیابان انقلاب دستگیر شد. وی پس از بازداشت به انفرادی بند دو الف منتقل شده و پس از مدتی به انفرادی های بند ٢۴۰ منتقل می شود و چند ماه در آنجا در سلول انفرادی نگهداری می شود. بر اثر شکنجه های تحت بازجویی شنوایی گوش سمت راست وی به شدت آسیب دید.

احمد شاهرضایی در دادگاه بدوی به سه سال حبس محکوم شد که این حکم در دادگاه تجدید نظر به یکسال و نیم کاهش پیدا کرد.

خواهر این فعال سیاسی خاطرنشان می کند: “احمد سال هشتاد و نه بعد از حوادث انتخابات ریاست جمهوری بازداشت شد و پس از برگزاری دادگاه به اتهام شرکت در تظاهرات و اقدام علیه امنیت ملی یکسال و نیم حکم گرفت و آذر سال نود هم دوران محکومیتش تمام شد. در آن سال که بازداشت شد خیلی تحت فشار بود تا جایی که بر اثر ضرب و شتم شنوایی گوش سمت راستش هم خیلی کم شد…”

 

مطالب مرتبط

آیا بمباران ایران را از دستیابی به سلاح اتمی باز داشت؟

ممکن است ایران از رویدادهای ۱۰ روز گذشته چنین نتیجه بگیرد که گزینه عاقلانه‌تر برای آینده، پیروی از مسیر کره شمالی است. کشوری که به‌جای نزدیک شدن به آستانه، آن را پشت سر گذاشت و نخستین آزمایش هسته‌ای‌اش را در سال ۲۰۰۶ و در زمانی که جورج بوش رئیس‌جمهوری آمریکا بود انجام داد

از سربازان تا کودکان و غیرنظامی ها

کاربران شبکه‌های اجتماعی از کشته شدن سه سرباز به نام‌های «امیرعلی فضلی»، ۱۹ ساله، «امیرمحمد رحمتی»، ۲۲ ساله و یک سرباز دیگر به نام «علیرضا محمودی»، اهل خمین در حمله اسراییل به ورودی زندان اوین خبر داده‌اند

«گنجشک درنده» چگونه نظام مالی ایران را مختل کرد؟

هکرها در عملیات علیه «نوبیتکس» کلیدهای کیف‌پول‌های رمزارزی این صرافی را که در اختیار افراد کلیدی در شرکت بود، به‌دست آورند. به گفته آقای راد، این کلیدها در اختیار کارکنان معتمد بوده است

مطالب پربازدید

مقاله