لغو مراسم‌هاى دانشجويى مجوزدار در دانشگاه‌هاى مختلف به دليل حضور اعضاى شاخص نهضت آزادى ايران

مراسم‌هاى دانشجويى مجوزدار در دانشگاه‌هاى مختلف به دليل حضور اعضاى شاخص نهضت آزادى ايران لغو شده اند.

برنامه انجمن فرهنگ و سياست دانشگاه شيراز با عنوان” مصدق كيست؟” كه قرار بود با سخنرانى محمد توسلى دبيركل نهضت آزادى ايران برگزار شود، لغو شد.

مراسم‌هاى دانشجويى مجوزدار در دانشگاه‌هاى مختلف به دليل حضور اعضاى شاخص نهضت آزادى ايران لغو شده اند.

برنامه انجمن فرهنگ و سياست دانشگاه شيراز با عنوان” مصدق كيست؟” كه قرار بود با سخنرانى محمد توسلى دبيركل نهضت آزادى ايران برگزار شود، لغو شد.

اين برنامه قبلاً با اخذ مجوزهاى قانونى از مراجع ذيربط در دانشگاه شيراز برنامه ريزى شده بود كه با اعلام مخالفت با اجراى آن در آستانه تاريخ مشخص شده، موجب اعتراض اين تشكل دانشجويى به فرايند صدور و لغو مجوز گرديد.

برنامه انجمن اميد دانشگاه اصفهان كه قرار بود با سخنرانى مهدى معتمدى مهر و عماد بهاور از اعضاى دفتر سياسى نهضت آزادى ايران برگزار شود نیز لغو شد.

برگزاری اين برنامه عليرغم دريافت مجوزهاى اوليه، با مخالفت مسئولين دانشگاه مواجه شد.

محمد توسلى در پيامى به دانشجويان انجمن فرهنگ و سياست دانشگاه شيراز : به رغم چنین محدودیت هایی توصیه بنده به شما دانشجویان عزیز این است که با آگاهی از شرایط ویژه کشور هم در عرصه های فرهنگی و اجتماعی و هم در عرصه علمی، با توکل به خداوند متعال و امید به آیند، با استفاده از فرصت های ممکن خود را بسازید تا بتوانید نقش خود را در برنامه های اصلاحی و توسعه آینده کشور به خوبی ایفاء کنید.

متن كامل اين پيام به نقل از کانال تلگرام نهضت آزادی به شرح زیر است:

به نام خداوند جان و خرد
با سلام و ابراز تاسف از این که نتوانستم در نشست «مصدق و پیام او برای جامعه امروز» شرکت کنم و با شما دانشجویان عزیز دیدار داشته باشم؛ نشستی که توسط انجمن فرهنگ و سیاست پردیس دانشکده های مهندسی دانشگاه شیراز با اخذ مجوز مقامات ذیربط دانشگاه برنامه ریزی شده بود.
متاسفانه مشکل ضعف استقلال مدیریت دانشگاه ها چنین پیامد هایی را در پی دارد که دانشجویان نتوانند در فضای محدود کنونی چنین جلسات بررسی تاریخی را با حضور یکی از مدیران انقلاب داشته باشند. آیا نتیجه چنین سیاستی در راستای رشد و بالندگی و تربیت نسل جوان دانشجو برای آینده کشور هست، یا موجب انفعال و سرخوردگی آنان؟
یکی از اقدامات دکتر محمد مصدق در دوره نهضت ملی ایران تهیه و تصویب قانون استقلال دانشگاه ها بود تا شخصیت دانشجویان بتواند در فضای آزاد ساخته شود و مدیران توانمندی تحویل جامعه گردد. تجربه ریاست دکتر سیاسی در سال 1333 در دانشگاه تهران که حاضر نشد احکام اخراج اساتیدی چون زنده یاد مهندس بازرگان که به قرار داد کنسرسیوم اعتراض کرده بودند، امضا کند و همچنین نامه تاریخی و اعتراضی دكتر احمد فرهاد رئیس دانشگاه تهران در پی یورش وحشیانه کاماندوهای شاه به دانشگاه تهران در اول بهمن سال 1341 و تربیت نسل هایی که در آن فضای دانشگاهی تربیت شدند؛ چون شهید دکتر چمران، مهندس عزت الله سحابی، دکتر مهدی بهادری نژاد، دکتر ابراهیم یزدی و … و در طول چند دهه در عرصه های فرهنگی، اجتماعی، علمی و تحولات سیاسی ایران نقش آفرین بودند،حاصل چنین فضای دانشگاهی بوده است.
به رغم چنین محدودیت هایی توصیه بنده به شما دانشجویان عزیز این است که با آگاهی از شرایط ویژه کشور هم در عرصه های فرهنگی و اجتماعی و هم در عرصه علمی، با توکل به خداوند متعال و امید به آیند، با استفاده از فرصت های ممکن خود را بسازید تا بتوانید نقش خود را در برنامه های اصلاحی و توسعه آینده کشور به خوبی ایفاء کنید.
با دعای خیر و توفیق خدمت
محمد توسلی
پنجم اسفند 1397

مطالب مرتبط

الإسلام واحداً و متعدداً نام مجموعه‌ای است که زیر نظر نویسنده و پژوهشگر نام‌آشنای تونسی دکتر عبدالمجید الشرفی و توسط انتشارات دار الطلیعه منتشر میشود. تاکنون شانزده کتاب از این سلسله پژوهش‌ها به چاپ رسیده است. الإسلام الخارجی، اسلام المتکلمین، الإسلام السنی، الإسلام الشعبی، الإسلام الحرکی، اسلام الفلاسفه، الإسلام فی المدینه، الإسلام الأسود، الإسلام الآسیوی، اسلام الفقهاء، اسلام المتصوفه، اسلام المجددین، الإسلام العربی، اسلام عصور الإنحطاط، اسلام الأکراد، اسلام الساسه. همان‌طور که از نام این مجموعه پیداست، به‌نظر نویسندگان و در رأس آن‌ها ناظر پروژه، اسلام در حالی که واحد است،

نهضت آزادی ایران، ضمن محکومیت حمله تروریستی دولت آمریکا:

نهضت آزادی ایران ضمن محکومیت حمله تروریستی دولت آمریکا علیه سردار قاسم سلیمانی خواستار خویشتن‌داری و صبوری و مآل اندیشی و پرهیز از اقدامات عجولانه شد. 

روز سه‌شنبه صالحی امیری رییس کمیته ملی المپیک ایران بدون اشاره به این بدعت شکنی گفت: «با ظریف، شمخانی و مقامات امنیتی جلسه داشتیم. کمیسیونی تشکیل شد که در خصوص برون‌رفت از چالش رژیم صهیونیستی صحبت شود».امین در دور چهارم، روی میز چهار در برابر گورشتین ایدو (استاد فیده) قرار گرفت و با مهره سیاه به برتری رسید.همین بازیکن اسراییلی در دور هفتم و روی میز شماره شش با پرهام مقصودلو رویارو شد که پرهام نیز توانست با مهره سفید به برتری برسد.

مطالب پربازدید

مقاله