محمد بسته نگار:

دولت باید در مسائل سیاسی و اقتصادی قاطعیت به خرج دهد

محمد بسته نگار عضو شورای فعالان ملی مذهبی  در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین اظهار کرد: ما به دولت آقای روحانی رأی دادیم و الان هم از آن حمایت می‌کنیم ولی دولت باید بیش از این‌ها در عرصه مسائل اقتصادی و سیاسی از جمله آزادی زندانیان سیاسی قاطعیت به خرج دهد. هنوز بعضی از دوستان ما همچنان فقط به خاطر اظهار نظرها در زندان‌ها هستند. هنوز ما حق تجمع نداریم اجازه نداریم چهار نفر دور هم جمع شویم و با هم راجع به مسائل صحبت کنیم. دولت باید درباره این مسائل قاطعیت بیشتری داشته باشد.

این فعال سیاسی ادامه داد: هرچند در موضوع آزادی‌های سیاسی و اجتماعی دچار نواقصی هستیم اما لازم به ذکر است که نسبت به گذشته و دولت قبل خیلی جلو رفته‌ایم. کتاب‌هایی که سال‌ها در وزارت ارشاد خاک می‌خورد، در مدت کوتاه چند ماه منتشر شد و اگر هم آن‌ها را سانسور می‌کنند کم است باید گفت که ما در این زمینه پیشرفت کرده‌ایم.

بسته نگار افزود: اما بهرحال همچنان مشکلات اقتصادی زیادی در کشور وجود دارد. حقوق کارگران از موضوعات مهم و قابل توجهی است که باید با وضع زندگی و هزینه لازم برای ضروریات اولیه زندگی مقایسه شود. حقوق کارگران نمی‌تواند این هزینه‌های اولیه را جوابگو باشد.

این عضو سابق نهضت آزادی تصریح کرد: به نظر من دولت بیشتر به نئولیبرالیسم ها و اقتصادان هایی که تابع این تفکر هستند بها می‌دهد. آنچه تا الان استنباط می‌کنم از نظریات دولت این است که بیشتر به نظریات لیبرال‌ها و نئولیبرال ها بها می‌دهند. لازم است که به سایرتفکرات هم توجه کند. الان دوره این گذشته که فقط پیرو یک تفکر لیبرال دموکراسی یا سوسیال دموکراسی باشیم، الان باید دنبال برنامه ریزی باشیم. گاهی ممکن است در جایی مصلحت بر مدیریت کارخانه خصوصی و در یک جایی مصلحت بر مدیریت عمومی باشد. باید بین تفکرات مختلف از جمله لیبرال دموکراسی و سوسیال دموکراسی، آنچه که به مصلحت جامعه است بتوانیم استخراج کنیم. الان پرداختن به یک نظریه نمی‌تواند جوابگو باشد.

بسته نگار تأکید کرد: الان بحث از گفت وگو در سطح جامعه مطرح می‌شود، وقتی می گوییم که بازگردیم به گفت وگو باید این طرح هم شامل احزاب و هم شامل مسلک‌ها شود. باید تغییر روش بدهند و دیگران را به هم به حساب بیاورند ما نمی‌گوییم که به ملی مذهبی‌ها بها بدهند، ما هیچ توقعی نداریم ولی باید به خاطر مصلحت جامعه از تفکرات مختلف استفاده کنند.

این فعال سیاسی گفت: ما در سال ۹۲ به چند دلیل به روحانی رأی دادیم. یکی اینکه در دولت سابق وضع به‌جایی رسیده بود که مملکت به سمت فروپاشی سیاسی و اجتماعی حرکت می‌کرد. ما به این دلیل به آقای روحانی رأی دادیم تا مملکت را از این بی‌سروسامانی نجات دهد و ما امیدواریم که با جدیت این کار را پی بگیرد.

مطالب مرتبط

الإسلام واحداً و متعدداً نام مجموعه‌ای است که زیر نظر نویسنده و پژوهشگر نام‌آشنای تونسی دکتر عبدالمجید الشرفی و توسط انتشارات دار الطلیعه منتشر میشود. تاکنون شانزده کتاب از این سلسله پژوهش‌ها به چاپ رسیده است. الإسلام الخارجی، اسلام المتکلمین، الإسلام السنی، الإسلام الشعبی، الإسلام الحرکی، اسلام الفلاسفه، الإسلام فی المدینه، الإسلام الأسود، الإسلام الآسیوی، اسلام الفقهاء، اسلام المتصوفه، اسلام المجددین، الإسلام العربی، اسلام عصور الإنحطاط، اسلام الأکراد، اسلام الساسه. همان‌طور که از نام این مجموعه پیداست، به‌نظر نویسندگان و در رأس آن‌ها ناظر پروژه، اسلام در حالی که واحد است،

نهضت آزادی ایران، ضمن محکومیت حمله تروریستی دولت آمریکا:

نهضت آزادی ایران ضمن محکومیت حمله تروریستی دولت آمریکا علیه سردار قاسم سلیمانی خواستار خویشتن‌داری و صبوری و مآل اندیشی و پرهیز از اقدامات عجولانه شد. 

روز سه‌شنبه صالحی امیری رییس کمیته ملی المپیک ایران بدون اشاره به این بدعت شکنی گفت: «با ظریف، شمخانی و مقامات امنیتی جلسه داشتیم. کمیسیونی تشکیل شد که در خصوص برون‌رفت از چالش رژیم صهیونیستی صحبت شود».امین در دور چهارم، روی میز چهار در برابر گورشتین ایدو (استاد فیده) قرار گرفت و با مهره سیاه به برتری رسید.همین بازیکن اسراییلی در دور هفتم و روی میز شماره شش با پرهام مقصودلو رویارو شد که پرهام نیز توانست با مهره سفید به برتری برسد.

مطالب پربازدید

مقاله