با حضور گسترده گارد ضد شورش و نیروهای امنیتی

از دفن دکتر میناچی در حسینیه ارشاد ممانعت به عمل آمد

ماموران امنیتی و گارد ضد شورش از دفن دکتر ناصر میناچی  در حسینیه ارشاد ممانعت به عمل آوردند و از سویی مانع مراسم تشییع  این یار صدیق دکتر شریعتی شدند.

بنا بر اخبار رسیده به سایت ملی-مذهبی، در حالی که قرار بود پیکر دکتر ناصر میناچی امروز عصر در حسینیه ارشاد دفن شود شرکت کنندگان در این مراسم با سد ماشین های  های گارد ضد شورش و ماموران امنیتی مواجه شدند.

این در حالی است که ناصر میناچی وصیت کرده بود در حسینیه ارشاد دفن شود.

میناچی که  سال های طولانی مدیریت این نهاد مذهبی را بر عهده داشت امروز صبح بعد از تحمل بیماری دارفانی را وداع گفت و به دیار حق شتافت.

ممانعت از برگزاری این مراسم در شرایطی صورت گرفته که انتظار می رفت به دلیل خدمت طولانی مدت این چهره  فرهنگی و سیاسی در حسینیه ارشاد با دفن جسد وی مخالفتی صورت نگیرد.

اما به رغم حضور دوستداران دکتر میناچی، ماموران امنیتی و گارد ضد شورش از برگزاری این مراسم ممانعت به عمل آوردند.

طبق گزارش دریافتی، نیروهای امنیتی و گارد ضد شورش از مردم خواسته اند در سریع ترین زمان ممکن اطراف حسینیه ارشاد را ترک کنند.

خاطرنشان می شود در طول سال های اخیر ، حاکمیت از هر گونه برگزاری مراسم های شخصیت های ملی-مذهبی در حسینیه ارشاد ممانعت به عمل آورده است.

ناصر میناچی حقوقدان و از جمله تهیه کنندگان پیش نویس قانون اساسی جمهوری اسلامی در اوایل انقلاب بود که در این پیش نویس نامی از ولایت فقیه نبود.
دکتر میناچی با تشکیل دولت موقت، وزارت  تبلیغات و جهانگردی (ارشاد فعلی) و سرپرستی اوقاف را بر عهده داشت.

وی یکی از بنیانگذاران حسینیه ارشاد است که بعد از تعطیلی آن در سال 1351 از سوی ساواک مدیریت آن را بعد از انقلاب بر عهده گرفت . به خصوص  روشنفکران دینی به رغم محدویت های فراوان فرصت داشتند تا در  مقاطعی نظرات و بحث های خود را در این نهاد مذهبی بیان کنند.

دکتر میناچی در طول سال های گذشته به رغم فشارهای شدید امنیتی حسینیه را حفظ کرده بود و تا حد امکان تلاش می کرد با حضور روشنفکران دینی چراغ این نهاد مذهبی را زنده نگاه دارد.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله