هیئت مدیره شرکت های رنو و پژو به ایران می آیند

به دنبال توافق هسته‌ای ژنو که لغو تحریم خودروسازی هم از مفاد آن است٫ گزارش‌ها حاکی است که شرکت‌های پژو و رنو تصمیم دارند هیئت مدیره‌ای را به منظور شرکت در همایش بین‌المللی صنعت خودروی ایران به تهران بفرستند.

به گزارش رادیو فردرا به نقل از  خبرگزاری رویترز دو شرکت فرانسوی پژو و رنو با اعزام هیئت‌مدیره‌ای به ایران در نظر دارند تا از مهلت شش‌ماهه توافق هسته‌ای ژنو استفاده کرده و پیش از هجوم رقبایشان٬ جایگاه پیشین خود را در بازار این کشور باز یافته و فروش خودرو به ایران را از سر بگیرند.

واحد مرکزی خبر هفتم آذرماه به نقل از ساسان قربانی٬ دبیر انجمن قطعه‌سازان از حضور کمپانی‌های جهانی صنعتی خودرو نظیر رنو٬ پژو٬ تویوتا٬ فیات و بنز در همایش بین‌المللی صنعت خودروی ایران خبر داد.

این کنفرانس از نهم آذرماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد تهران برپا می‌شود.

حضور شرکت‌های خودروسازی چون رنو و پژو در این همایش در حالی صورت می‌گیرد که در راستای توافق هسته‌ای سوم آذرماه میان ایران و شش قدرت جهانی٬ تحریم‌های غرب به شرط تعلیق بخشی از برنامه‌های حساس هسته‌ای ایران٬ کمی سبکتر می‌شود. به موجب این توافق٬ ۵+۱ از جمله متعهد شده است تحریم‌ صنعت خودروسازی ایران را لغو کند.

به گفته ایران این توافق‌نامه ۲۹ آذرماه اجرایی می‌شود.

شرکت‌های پژو و رنو فرانسه از بزرگترین شرکت‌های صادرکننده خودرو به ایران بودند که در سال‌های اخیر٬ در پی تحریم‌ها علیه ایران٬ همکاری با این کشور را قطع کرده بودند.

اما حال٬ به دنبال توافق هسته‌ای ژنو این دو شرکت بار دیگر قصد حضور در صنعت خودروسازی ایران را دارند.

به گزارش چهار آذرماه خبرگزاری رویترز٬ به دنبال توافق هسته‌ای ژنو٬ ارزش سهام پژو و رنو به ترتیب ۴.۴۵ درصد و ۱.۴ درصد افزایش یافت.

یک منبع در شرکت رنو به خبرگزاری رویترز گفته است که این شرکت هفته‌ها درباره از سرگیری همکاری با ایران به گفت‌و‌گو نشسته است.

سخنگوی پژو نیز در گفت‌و‌گو با رویترز تاکید کرده است که آغاز دوباره فعالیت‌ها در ایران به «چند هفته» زمان نیاز دارد.

پیشتر خبرگزاری‌های ایران از حضور فولکس‌واگن٬ سوزوکی٬ کیا و هیوندای در این همایش خبر داده بودند که تمامی این شرکت‌ها این خبر را تکذیب کرده‌اند٬ اما پژو و رنو تایید کرده‌اند که به این همایش خواهند رفت.

مطالب مرتبط

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

خبرگزاری فرانسه: دو فرانسوی زندانی در ایران به «جاسوسی برای موساد» متهم شده‌اند

جمهوری اسلامی دو شهروند فرانسوی زندانی را به "جاسوسی برای موساد" متهم کرد. سسیل کوهلر و ژاک پاریس به "توطئه برای براندازی نظام" و "فساد فی‌الارض" نیز متهم شده‌اند. این اتهامات می‌تواند مجازات اعدام در پی داشته باشد

تعداد کشته‌شدگان حملات ۱۲ روزه اسرائیل به ایران به ۹۳۵ نفر رسید

تصاویر ماهواره‌ای جدید از تاسیسات هسته‌ای «فردو» نشان‌دهنده تداوم فعالیت‌ها پیرامون دهانه‌های تهویه و سوراخ‌های ایجاد شده در جریان حملات هوایی آمریکا را نشان می‌دهند

مطالب پربازدید

مقاله