سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس

توضیحات فرجی دانا در خصوص انتصابات اخیر در وزارت علوم قانع کننده نبود

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: توضیحات فرجی دانا در خصوص انتصابات اخیر در وزارت علوم قانع کننده نبود و چون مراتب استعلام افرادی که منصوب شده اند دارای اشکال بود برهمین اساس وزیر اطلاعات برای توضیح در این خصوص به کمیسیون آموزش دعوت شد.

دکتر عبدالوحید فیاضی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به حضور دکتر فرجی دانا در جلسه روز گذشته کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: روز گذشته دکتر فرجی دانا در جلسه کمسیون آموزش و تحقیقات مجلس برای ارایه توضیح در خصوص دانشجویان ستاره دار و انتصابات اخیر در وزارت علوم حاضر شد.

وی ادامه داد: اصطلاح دانشجوی ستاره دار اشتباه است. اصلا دانشجوی ستاره دار وجود ندارد این ها دانشجویانی هستند که به دلیل وجود نقص در پرونده و یا دلایل مختلف نتوانسته اند ادامه تحصیل دهند برهمین اساس مراجعه کرده و با تعهدی که می دهند و نقص پرونده آنها رفع شده و می توانند ادامه تحصیل دهند.

سخنگوی کمیسیون آموزش دلیل دوم حضور فرجی دانا در کمیسیون آموزش را توضیح در خصوص انتصابات اخیر در وزارت علوم عنوان کرد و گفت: توضیحاتی که دکتر فرجی دانا در این خصوص داد قانع کننده نبود چگونه می شود افرادی در منصب دولتی به کار گرفته شوند در صورتی که این افراد حاشیه دار بوده و هیچ استعلامی در مورد آنها صورت نگرفته است.

وی ادامه داد: برهمین اساس از دکتر علوی وزیر اطلاعات دعوت کرده ایم تا در کمیسیون آموزش حاضر شوند و در این خصوص توضیح دهند که آیا می شود معاون وزیر بدون استعلام به کار گرفته شود.

فیاضی با اشاره به دانشجویان ستاره دار نیز گفت: این اصطلاح اشتباه است و تعداد این دانشجویان که دارای مشکلات مختلف آموزشی بودند 126 نفر بوده نه اینکه 400 نفر که عنوان شده بود.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله