تغییر رویه نیروهای اطلاعاتی در باره مهاجران چپ خارج از کشور؟

شنیده شده است که

مدتی است نیروهای اطلاعاتی و امنیتی در رویکردی تازه به برخی فعالان سرشناس چپ مقیم خارج از کشور پیغام میدهند که نباید به داخل بیایند و فکر نکنند شرایط ایران تغییر کرده است.

طبق همین شنیده برخی دیگر ازفعالان چپ که پس از دوران اصلاحات چند سالی است فرصت یافته اند  به داخل رفت و آمد کنند اکثرا تا کنون با برخورد مثبت نیروهای امنیتی مواجه می شدند و از طریق آن ها برای دیگر فعالان نیز پیغام فرستاده می شد که مشکلی برای مسافرت شان به داخل کشور وجود ندارد. اما مدتی است که برخلاف رویه سالهای اخیر همان نیروهای امنیتی گدشته برخورد تند و خشکی می کنند و پیغام های برعکسی می فرستند. تاکید آن ها بر این نکته است که فکر نکنید شرایط ایران تغییر کرده و روی این مسئله حساب باز کنید.

درباره این تغییر رویه در میان نیروهای چپ تفسیرهای مختلفی صورت گرفته است. برخی آن را موضعی برخاسته از عصبانیت بخشی ازنیروهای امنیتی در حال حذف می دانند و برخی نیز بر تحلیل احتمالی بخشی از نیروهای امنیتی مبنی بر خطر نزدیکی نیروهای اصلاح طلب و تحول خواه خارج و داخل به یک دیگر تاکید می کنند.

خاطر نشان می شود این طیف چپ نیروهایی هستند که از دوران اصلاحات به بعد همسو با تحولات داخل کشور موضع گرفته و پشتیبان اصلاحات و سپس جنبش سبز بوده اند و از روند تدریجی و مسالمت آمیز و درون جوش تحولات در کشور حمایت کرده اند. بالطبع آن دسته از فعالان چپ که موضع متفاوتی دارند اساسا به داخل کشور سفر نمی کنند.

مطالب مرتبط

جبهه اهل سنت ایران| در ابتدای این نامه با اشاره به «اختصاص مبالغ کلان و هنگفت به نهادهای دینی و مذهبی و حوزه‌های علمیه» در بودجه ۱۴۰۰، بر لزوم «مردمی‌بودن» حوزه‌های علمیه تاکید شده و آمده است: «شایسته است نهادهای دینی و مذهبی به‌جای بودجۀ دولتی از مساعدت‌ها و مشارکت‌های مردمی استفاده کنند... درصورتی‌که مراکز و مدارس دینی از بودجه دولتی استفاده کنند، مردم مساعدت نمی‌کنند و این ضایعه بزرگی‌ست.

حکم دادگاه رسیدگی به تخلفات مالی عیسی شریفی قائم مقام قالیباف در شهرداری تهران مبنی بر رد مال به ارزش ۴۸۰ میلیارد تومان و ۲۰ سال حبس قطعی شده است.

این پرونده در دادسرای نظامی بررسی شده و عیسی شریفی، سردار مهردادی و محمود سیف از متهمان این پرونده هستند.

با توجه به اینکه قالب شهرهای کشور در وضعیت زرد و نارنجی کرونایی قرار گرفتند، ۱۰ شهرستان استان مازندران در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است.
هم اکنون شهرستان‌های نکا، ساری، قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، بابل، فریدونکنار، آمل، تنکابن و رامسر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت نارنجی هستند.

مطالب پربازدید

مقاله