عضو کمیته تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی:

یکی از وابستگان یک نماینده مجلس اسناد تحقیق و تفحص را ربود

عضو کمیته تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی در مجلس هشتم از ارائه گزارش مفقود شدن اسناد تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی به رئیس مجلس آن دوره خبر داد و گفت: در گزارش ارسالی نام شخصی که اسناد را به سرقت برده بود به لاریجانی دادیم، اما پیگیریها تاکنون نتیجه ای نداشته است.

علی زنجانی در گفت و گو با مهر در مورد به سرقت رفتن اسناد و مدارک تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی در مجلس هشتم گفت: متاسفانه نتیجه کمیته تحقیق و تفحص و کار کارشناسی و بررسی عملکرد سازمان تامین اجتماعی و همچنین شرکت سرمایه گذاری آن(شستا) در اواخر مجلس هشتم به سرقت رفت.

وی افزود: یکسری از این اسناد مفقود شده مربوط به شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی شستا می شد که در اواخر تحقیق و تفحص توسط برخی از افراد که وابسته به یکی از نمایندگان مجلس بودند سرقت شد.

زنجانی با اشاره به اینکه این اسناد توسط فردی که به عنوان کارشناس در دفتر نماینده مشغول به کار بود، خودسرانه برداشته شد، اظهار داشت: این اسناد هیچ وقت به کمیته تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی بازگردانده نشد و به همین دلیل برنامه های تحقیق و تفحص بی نتیجه ماند.

به گفته عضو کمیته تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی در مجلس هشتم قرار بود با اسناد و مدارکی که جمع آوری شده بود، به نتیجه ای در مورد تخلفات سازمان تامین اجتماعی برسیم که متاسفانه نتوانستیم اقدامات انجام شده را جمع بندی کنیم.

وی تاکید کرد: عدم همکاری مدیر عامل وقت تامین اجتماعی ، مفقود شدن اسناد و … دست به دست هم دادند تا نتوانیم گزارش نهایی کمیته تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی را اعلام کنیم.

زنجانی در پاسخ به اینکه آیا مفقود شدن اسناد تامین اجتماعی در مجلس هشتم اعلام شد گفت: بله، این اقدام صورت گرفت و گزارش کتبی از وضعیت مفقود شدن اسناد و مدارک به رئیس مجلس اعلام شد.

وی علت عدم اعلام نتایج تخلفات تامین اجتماعی در مجلس هشتم را نرسیدن به جمع بندی نهایی از اسناد موجود به دلیل مفقود شدن اسناد دانست و گفت: با توجه به اینکه چندین هزار سند مفقود شده بود به همین علت نمی توانستیم اقدامات کمیته تحقیق و تفحص را به سرانجام برسانیم و نتیجه نهایی را اعلام کنیم در صورتیکه به اسناد بسیار مهمی دست پیدا کرده بودیم و قصد داشتیم اسناد و مدارک نهایی را همراه با گزارش به صحن علنی مجلس اعلام کنیم که متاسفانه نشد.

زنجانی گفت: متاسفانه یکی از نمایندگان مجلس با ما همکاری نکرد. وی که عضو این کمیته نیز بود، توسط کارشناسی تمامی مدارک را به دفتر خودش برد همین باعث شد که عملیات تحقیق و تفحص نیمه کاره رها شود و پس از این ماجرا گزارش کتبی از مدارک گم شده به لاریجانی رئیس مجلس هشتم داده شد که البته نام فردی را که نسبت به این کار اقدام کرده بود هم آوردیم، اما با توجه به پیگیریهایی که آنها انجام دادند، اتفاقی نیفتاد.

وی به تحقیق و تفحص در مجلس نهم نیز از تامین اجتماعی اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه نتایح کمیته قبلی به دلیل مفقود شدن اسناد مشخص نشد به همین دلیل مجددا کمیته ای به ین منظور تشکیل شده است که امیدواریم این دفعه به نتیحه برسد .

دو روز قبل محجوب رئیس کمیته تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی از ربوده شدن 20 هزار صفحه از اسناد کمیته تحقیق و تفحص از تامین اجتماعی در مجلس هشتم خبر داده بود.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله