رئیس دانشگاه علامه طباطبایی:

من «رئیس دانشگاه» بیت هستم نه دولت!

شنیده شده است که

سید صدرالدین شریعتی رئیس جنجالی و بسیار حاشیه ساز دانشگاه علامه طباطبایی در برابر اعتراضات فراوانی که در باره اقدامات وی می شود،در طول سالیان  ریاست اش به طور مکرر گفته است:«من رئیس دانشگاه منصوب ومتصل به بیت هستم نه دولت»!

شایان ذکر است وی اخیرا و در روزهای آخری که مطمئن شده در حال برکناری است نیز ده ها نفر را جابه جا و تنزل و ترفیع داده است! بسیاری از هیئت های علمی از نیروهای با صلاحیت و قدیمی خالی شده و با نیروهای جدید و نزدیک به گرایش فکری رئیس دانشگاه انباشته شده است. در طول هشت سال ریاست وی به خصوص با برکناری و بازنشسته کردن بسیاری از اساتید قدیمی و حذف برخی رشته ها و روی کار آوردن نیروهای بی صلاحیت و … بزرگترین ضربه علمی در میان دانشگاه های ایران به دانشگاه علامه طباطبایی وارد شده است.

خاطرنشان می شود وی از سال گذشته نیز راسا به تفکیک جنسیتی کلاسها پرداخت و متذکر شد:«در این دانشگاه، کلاس‌های همه رشته‌ها جداسازی شده‌اند مگر در مواردی که این تفکیک باعث می شده تا ظرفیت برخی از کلاس‌ها به “دو تا سه نفر” برسد»!

صدرالدین شریعتی در دولت احمدی نژاد نیز به هیچ نظم و مقرراتی تن نمی داد و با اتکایش به بیت رهبر ج.ا از نظارت وزیر مربوطه سرپیچی می کرد و وزرا نیز زورشان به وی نمی رسید.

بنا به برخی خبرهای منتشره آقای روحانی به  سرپرست وزارت علوم در باره برکناری وی سفارش اکیدی کرده است.

مطالب مرتبط

جبهه اهل سنت ایران| در ابتدای این نامه با اشاره به «اختصاص مبالغ کلان و هنگفت به نهادهای دینی و مذهبی و حوزه‌های علمیه» در بودجه ۱۴۰۰، بر لزوم «مردمی‌بودن» حوزه‌های علمیه تاکید شده و آمده است: «شایسته است نهادهای دینی و مذهبی به‌جای بودجۀ دولتی از مساعدت‌ها و مشارکت‌های مردمی استفاده کنند... درصورتی‌که مراکز و مدارس دینی از بودجه دولتی استفاده کنند، مردم مساعدت نمی‌کنند و این ضایعه بزرگی‌ست.

حکم دادگاه رسیدگی به تخلفات مالی عیسی شریفی قائم مقام قالیباف در شهرداری تهران مبنی بر رد مال به ارزش ۴۸۰ میلیارد تومان و ۲۰ سال حبس قطعی شده است.

این پرونده در دادسرای نظامی بررسی شده و عیسی شریفی، سردار مهردادی و محمود سیف از متهمان این پرونده هستند.

با توجه به اینکه قالب شهرهای کشور در وضعیت زرد و نارنجی کرونایی قرار گرفتند، ۱۰ شهرستان استان مازندران در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است.
هم اکنون شهرستان‌های نکا، ساری، قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، بابل، فریدونکنار، آمل، تنکابن و رامسر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت نارنجی هستند.

مطالب پربازدید

مقاله