نمی توانند دوباره فضای سیاسی را ببندند و من این رد کردن ها و رای نیاوردن ها را پیامی برای بسته شدن دوباره فضا نمی دانم. سرفصل فعلی سرفصل تازه ای در فضای ایران است که من به آن خوشبینم.
به نظر من بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت در مجلس یک موفقیت بزرگ برای آقای روحانی است. چون از 18 وزیری که معرفی شدند 15 نفر رای آوردند.از این 18 وزیر، 14 نفر قبلا به نوعی با آقای هاشمی یا خاتمی بودهاند.
اما تاثر از رای نیاوردن وزرای آموزش و پرورش و علوم است. به خصوص وزیر علوم که می توانست با استیفای برخی مطالبات جو دانشگاه را آرام نگه دارد. تغییروزیر ورزش ممکن است تاثیر زیادی نداشته باشد. اما اینکه آقای روحانی چه کس دیگری را می تواند معرفی کند و چه کسی می تواند وارد دانشگاه شود که اساتیدی که به زور از دانشگاه بیرون گذاشته شده اند و همینطور دانشجویان ستاره دار را برگرداند مسئله مهمی است.
با همه اینها رای گیری امروز را با توجه به مجلس فعلی موفقیت می دانم. باید قبول کرد اقلیت مخالف با روحانی واقعا در اقلیت هستند.
رای آوردن ظریف با توجه به حساس بودن سیاست خارجی امر مهمی بود. خیلی ها سعی کردند که آقای ظریف رای نیاورد و فرد محافظه کارتری بیاید.
در مجلسی که مجلس محافظه کار است طبیعی بود که به همه وزرای پیشنهادی روحانی رای داده نشود و در رابطه با وزرایی که می شد بیشتر حمله کنند – مثل نجفی- توانستند موفق شوند.
وزرای علوم و آموزش و پرورش به هاشمی و خاتمی نزدیکتر از بقیه وزرا بودند و طبیعی بود که چند وزیر را نپذیرند و قابل پیش بینی بود که تلاش بکنند تا بتوانند اینها را رد کنند.
اما به هر حال نمی توانند دوباره فضای سیاسی را ببندند و من این رد کردن ها و رای نیاوردن ها را پیامی برای بسته شدن دوباره فضا نمی دانم.
سرفصل فعلی سرفصل تازه ای در فضای ایران است که من به آن خوشبینم.
سایت ملی- مذهبی محلی برای بیان دیدگاه های گوناگون است.