سه رویکرد در بیت رهبر ج.ا در برخورد با دولت روحانی

شنیده شده است که

در بیت رهبری ج.ا سه تحلیل در برخورد با دولت روحانی شکل گرفته است:

یک تحلیل معتقد است باید هم در سیاست خارجی و هم در سیاست داخلی با وعده های دولت روحانی همراهی صورت بگیرد. گفته می شود علی اکبر ناطق نوری به این شیوه معتقد است.

تحلیل دوم معتقد است باید تنها در سیاست خارجی با دولت جدید و وعده هایش همراهی نشان داد تا مشکل هسته ای رو به حل برود و به شیوه کار تیم هسته ای کنونی ایرادات جدی وارد است. گفته می شود علی اکبر ولایتی به این رویکرد معتقد است.

تحلیل سوم معتقد است باید همان برخورد با خاتمی و دولتش را با روحانی و دولتش انجام داد . وعده های او در رابطه با سیاست خارجی و هسته ای سازشکارانه و در رابطه با سیاست داخلی نیز واداده است و کشور را دوباره با معضل دوران اصلاحات و مشکل فتنه مواجه می کند و مارهای افسرده! را دوباره به حرکت واخواهد داشت. گفته می شود نیروهای نظامی و امنیتی و نظریه پردازان شان به این رویکرد معتقدند.

طبق همین شنیده بخش هایی از رویکرد سوم معتقدند رهبری در دوران انتخابات دچار اشتباه شده و نباید بی طرفانه با فضای انتخابات و نامزدها برخورد می شد.

همین شنیده حکایت از آن دارد که موضع رهبر ج.ا هنوز به خوبی روشن نیست و سایه روشن ها و تردید هایی در آن مشاهده می شود.

برخی ناظران این حالت را ادامه برخورد رهبر ج.ا در روزهای آخر انتخابات می دانند وبرخی دیگر معتقدند این امر بیشتر نشانگر تابلوی بیرونی برخورد ایشان است و راس هرم سیاسی در ایران با نظر سوم همدلی بیشتری دارد.

نحوه تشکیل کابینه دولت جدید می تواند تا حدی مسیراحتمالی بیت در برخورد با رئیس جمهور جدید را روشن تر سازد.

خاطر نشان می شود در صندوق 110 که رای های دست اندرکاران بیت در آن انداخته شده سعید جلیلی با اختلاف بسیار زیادی نفر اول بوده است.

شنیده فوق هم چنین حاکی است در مسائل اقتصادی هر سه رویکرد یاد شده معتقدند باید همه به دولت جدید کمک کنند تا از نارضایتی ها وفشارهای وارده برمردم بکاهد.

مطالب مرتبط

جبهه اهل سنت ایران| در ابتدای این نامه با اشاره به «اختصاص مبالغ کلان و هنگفت به نهادهای دینی و مذهبی و حوزه‌های علمیه» در بودجه ۱۴۰۰، بر لزوم «مردمی‌بودن» حوزه‌های علمیه تاکید شده و آمده است: «شایسته است نهادهای دینی و مذهبی به‌جای بودجۀ دولتی از مساعدت‌ها و مشارکت‌های مردمی استفاده کنند... درصورتی‌که مراکز و مدارس دینی از بودجه دولتی استفاده کنند، مردم مساعدت نمی‌کنند و این ضایعه بزرگی‌ست.

حکم دادگاه رسیدگی به تخلفات مالی عیسی شریفی قائم مقام قالیباف در شهرداری تهران مبنی بر رد مال به ارزش ۴۸۰ میلیارد تومان و ۲۰ سال حبس قطعی شده است.

این پرونده در دادسرای نظامی بررسی شده و عیسی شریفی، سردار مهردادی و محمود سیف از متهمان این پرونده هستند.

با توجه به اینکه قالب شهرهای کشور در وضعیت زرد و نارنجی کرونایی قرار گرفتند، ۱۰ شهرستان استان مازندران در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است.
هم اکنون شهرستان‌های نکا، ساری، قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، بابل، فریدونکنار، آمل، تنکابن و رامسر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت نارنجی هستند.

مطالب پربازدید

مقاله