نامه به آقای هاشمی رفسنجانی

تقلب زودهنگام در انتخابات 92

جناب آقای هاشمی ! از شما نیز انتظار می رود به شکرانه اقبال عمومی که عزت خداوندی است برای دفاع از حقوق مردم ستمدیده ایران همه توان خود را مصروف دارید. هر چقدر صبر برسختی ها و ناملایمات ، زیبا و ستودنی است، صبر اما بر تضییع حقوق مردم، برباد دادن سرمایه ها و ویرانی کشور، ناپسند و توجیه ناپذیر است.

حضور محترم جناب آقای هاشمی رفسنجانی

با سلام و احترام

مطمئنا در زندگی پرفراز و نشیب شما حوادث مهم و ایام به یادماندنی فراوانی وجود دارد. شاید با اینجانب هم عقیده باشید که دو مقطع از زندگی سیاسی شما از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

مقطع نخست، زمانی است که شما پس از مدت ها نشستن برمسند قدرت، به دلیل عملکرد تان در منظر مردم به نقطه ای تنزل کردید که در انتخابات سال78 نتوانستید به مجلس راه یابید.

مقطع دوم زمان حاضر است که این بار باز به دلیل عملکردتان، در نگاه مردم  اما به نقطه ای ارتقاء یافتید که حتی فراتر از پیش بینی ها به طور آشکارمورد استقبال عمومی قرار گرفتید، به گونه ای که به چراغ امیدی در این شب تاریک برای رهائی از شرایط سخت و ناگوارکنونی تبدیل شدید. بی گمان شما همواره از مقطع اول که نتیجه دور شدن یک انسان صاحب قدرت از مردم است، به تلخی یاد می کنید و به عکس، مقطع دوم را که در زندگی هر کسی می تواند افتخارآمیز باشد، شیرین ودلپذیر می دانید. به نظر اینجانب اقبال مردم به شما دراین دوره دلایلی دارد که از مهمترین آنها،یکی گام  برداشتن شما به سوی مردم و دیگری انتظار به حق مردم از شما برای ادای دین خویش به ملت و کشور است . جنابعالی در طول چهار سال گذشته برای دفاع از حقوق ازدست رفته مردم گام هائی برداشتید و اقبال عمومی، نتیجه عمل صواب شماست.

این اقبال گسترده آشکارا حکایت از آن داشت که پیروز انتخابات 92 با رای قاطع مردم شما بودید. حاکمیت با رفتاری عجولانه و فارغ از تعقل و دوراندیشی به یک تقلب زودهنگام در انتخابات پیش رو دست زد، به گمان آنکه هزینه تقلب در این مقطع کمتر از هزینه تقلب پس از برگزاری انتخابات خواهد بود. غافل از آنکه در این دوره حتی آشکار تر از سال 88 برهمگان روشن گشت که رای اکثریت متعلق به چه کسی است. اگر در سال 88 بودند کسانی که نسبت به ادعای تقلب در انتخابات تردید داشتند وبا خود می گفتند شاید حاکمیت راست می گوید، شاید موسوی حائز اکثریت ارا نبوده است، امروز اما اقبال آشکار عمومی و نظرسنجی ها جای تردید برای هیچ جناح سیاسی باقی نگذاشته که شما رئیس جمهور منتخب سال 92 هستید . نا دیده گرفتن رای مردم در دو انتخابات پیاپی 88 و 92 ستمی است بزرگ و تاریخی در حق ملت ایران و سرنوشت این کشور. خانم رهنورد وآقایان کروبی و موسوی با ایستادگی خود در برابر این ستم بزرگ ودفاع از حق ملت فصل نوینی را در تاریخ معاصر ایران رقم زدند.

جناب آقای هاشمی ! از شما نیز انتظار می رود به شکرانه اقبال عمومی که عزت خداوندی است برای دفاع از حقوق مردم ستمدیده ایران همه توان خود را مصروف دارید. هر چقدر صبر برسختی ها و ناملایمات ، زیبا و ستودنی است، صبر اما بر تضییع حقوق مردم، برباد دادن سرمایه ها و ویرانی کشور، ناپسند و توجیه ناپذیر است. ملت ایران آنقدر در این سالها از حکومت خویش ستم دیده و بار حقارت کشیده که اگر از بیگانه دیده وکشیده بود، برآن صبوری نمی کرد.

برخلاف عده ای،بسیاری اما براین عقیده اند که با ثبت نام درانتخابات ورد صلاحیت، از شما سلب مسئولیت ورفع تکلیف نشده است. شما به اندازه نقشی که در این نظام داشته اید نسبت به تغییر شرایط کشور و وضع زندگی مردم مسئولید. بویژه در برهه ای که از یک سو مردمان به شما روی آورده اند و از دیگر سو، حاکمان درسر، خیال برچیدن انتخابات ریاست جمهوری را برای همیشه می پرورند. گویا از مهندسی انتخابات نیز خسته شده اند. شما سالها عضوورئیس مجلس خبرگان رهبری و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده اید. شما شاهد بی اعتبار شدن روزافزون نهادهای حقوقی وتبدیل آنها به ابزارهائی علیه مردم بوده اید. شما شاهد تبدیل سیاست ورزی به تملق و دروغ وتزویر بوده اید، اما از جایگاه حقوقی خود برای به چالش کشیدن سیاست های کلان و مخرب حاکم بر کشور استفاده نکرده اید. علیرغم وجود محدودیت ها و تهدیدها ، به راستی اگر کسانی همچون شما نتوانند حرفی بزنند وکاری بکنند، دیگر چه کسی خواهد توانست؟

اگر با بهره گیری از ظرفیت های قانون اساسی می توان شرایط بهتری در کشور داشت، شما از جمله توانا ترین افراد در بکار گیری این ظرفیت ها هستید. شما می توانید صادقانه و صریح مشکلات را با مردم در میان بگذارید، همان گونه که اخیرا بارها به ندانم کاری حاکمان وخطرات خارجی اشاره کرده اید. این، حق مردم است که بدانند شرایط واقعی کشور چیست و چه خطراتی امروز و فردای آنان را تهدید می کند.

خروج کم هزینه و مسالمت آمیز از شرایط کنونی، نیازمند برخاستن صداهائی از درون حاکمیت ونیز از سوی افراد بانفوذ است . سیاستمداران و مسئولان آگاهی که به اندازه آتش نشان فداکار، زنده یاد امید عباسی فداکار باشند وبرای نجات ایران از سپردن خویش به شعله های آتش نهراسند. امید است درهنگامه ای که افراد تندرو در حاکمیت، آشکارا دست رد به سینه ملت زده، به دلیل بی خردی از خشم فروخورده مردم نمی هراسند، شما و دیگر شخصیت های آگاه بتوانید با استفاده از نیروی اجتماعی موجود اقدامی موثر برای جلوگیری از غلبه یاس و نا امیدی بر جامعه و شکستن فضای امنیتی و پلیسی انجام دهید. دیر نیست که ملت ایران به بر رسی صلاحیت وعملکرد کسانی بپردازد که اسباب ویرانی کشور و پایمال کردن حقوق مردم را فراهم کرده اند. وعلی الله فلیتوکل المومنون

صدیقه وسمقی

هشتم خرداد ماه1392

سایت ملی- مذهبی محلی برای بیان دیدگاه های گوناگون است.

مطالب مرتبط

آصف بیات

«فوراً تخلیه کنید؟ کجا؟» یکی از دوستانم در تهران پرسید؛ «اصلاً می‌دانند تهران کجاست؟ آیا تا به حال در خیابان‌ها یا بازار بزرگ آن پرسه زده‌اند تا زندگی پر جنب و جوشش را حس کنند؟» تهران شهری با حدود ۱۰ میلیون نفر جمعیت است

عزت‌الله سحابی

ما به ضرورت سراسری بودن و فراگیر بودن یک نهضت نجات‌بخش در ایران پی برده‌ایم‌. «همه پاسخ به چه می‌توان کرد؟» ما به‌طور خلاصه و کلی، در سعی و تلاش برای آغاز و پرورش یک نهضت عمومی فراگیر و سراسری هستیم

محمدرضا نیکفر

جنگ به جز به فرماندهان و هوراکشانش، به بقیه حس ناتوانی می‌دهد. ماشینی عظیم به راه افتاده که منطق حرکت آن به صورت قطبی دربرابر منطق امر مردم است. چگونه می‌توان در برابر این غول آدمی‌خوار ایستاد؟

مطالب پربازدید

مقاله