شنیده شده است که
محمدباقر قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری آینده شرکت نمی کند.
طبق همین شنیده برخی محافل نزدیک به شهردار تهران گفته اند به وی از سوی مقامات بالا گفته شده ایران کشور پهناور و مهمی است و از لحاظ بین المللی و استراتژیک هم حائز اهمیت فراوانی است. شما معاون اول هستی و می توانی وزرای مورد نظرت را برای مسائل داخلی و اداره و عمران کشور خودت انتخاب کنی. آقای ولایتی هم متخصص امور بین المللی است و رئیس جمهور خارجی نظام است.
شایان ذکر است این شنیده که از ماه ها قبل به گوش می رسید (ودر همین ستون نیز بازنشر یافت)، در هفته های اخیر به زبان دیگری تکرار شده است.
هنوز از صحت و سقم این شنیده و نظر رسمی مجمد باقر قالیباف در این باره خبری در دست نیست.
این در حالی است که از دوره های قبلی انتخابات ریاست جمهوری تا چند ماه پیش شنیده های متعددی حکایت از دورخیز سازماندهی شده و پرهزینه آقای قالیباف برای نامزدی انتخابات داشت.
ضمن آنکه شنیده های دیگری حاکی از برنامه ریزی تیم آقای احمدی نژاد برای افشاگری علیه شهردارتهران به گوش می رسد.
بنا به برخی شنیده ها آقای قالیباف پرونده های مفتوحی از دوران فرماندهی نیروی انتظامی اش دارد که بعضا به سوءاستفاده های مالی برمی گردد. برخی می گویند ایشان به همین خاطر پس از انتخابات سال ۸۴ (وشکست در آن) از کشور خارج و در یکی از کشورهای اروپایی (فرانسه) اقامت گزید و ظاهرا قصد بازگشت نیز نداشت. اما پس از مدتی با تضمین مقامات عالی نظام به ایران بر گشت و شهردار تهران شد.
برخی از طرح های او در شهرداری الگو برداری از طرح هایی است که در پاریس اجرا می شده و او از نزدیک شاهد آن بوده است.
آقای قالیباف برای انتخابات ۸۸ هم خود را مهیا کرده بود که با ورود آقایان خاتمی و موسوی ناموفق ماند. ایشان در آن سالها مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران را عملا به ستاد تبلیغاتی خود تبدیل کرده بود. وی در این ستاد با تشکیل ۳۱ کمیته به اصطلاح علمی بسیاری از دانشگاهیان و رجال سیاسی و بوروکرات دولت های قبلی را جمع کرده و ده ها نفر به غیر از کارمندان اصلی مرکز مطالعات از آن جا حقوق ومزایایی مانند وام های چند ده میلیونی دریافت می کردند. یکی از مشاوران ایشان به نام آقای …. از اطلاعاتی های ظاهرا بازنشسته شده سپاه و از افراد موثر در ستاد ایشان بود که البته در حوزه مالی هم چندان خوش نام نیست.
آقای قالیباف هم چنین موسسه ای به نام موسسه اندیشه وعمل البته با بودجه شهرداری (هرچند به طور غیر مستقیم)، با مدیریت شخصی به نام … تاسیس کرده که از سالها پیش در پی تدوین برنامه های انتخاباتی وی بوده است. تا مدتی پیش هم گفته می شد هنوز هم در مرکز مطالعات دو گروه مطالعاتی با عنوان مشاوره دادن به رئیس مرکز، کارهای تدوین برنامه های تبلیغاتی ایشان را دنبال می کنند. گروه مشاوره راهبردی اقتصادی با مدیریت جوانی از نزدیکان رئیس مرکز به نام … و گروه مشاوره راهبردی اجتماعی با مدیریت شخصی به نام … که با رانت هایی به عضویت هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی تهران هم درآمده است.
در هر حال به جز شنیده هایی که در هفته های اخیر مبنی بر نامزد نشدن آقای قالیباف به گوش می رسد همه شنیده های قبلی حکایت از دورخیز جدی و پرهزینه ایشان برای نامزدی ریاست جمهوری داشت.
در برابر این دورخیز نیز شنیده هایی حاکی از عزم تیم احمدی نژاد برای زدن این رقیب پرقدرت قبل از شروع رقابت رسمی انتخاباتی با تکیه بر برخی از باصطلاح افشاگری های مالی و یا تکیه بر برخی مشکلات قانونی مانند ایرانی الاصل نبودن آقای قالیباف (که قبلا دراین ستون نیز منعکس شده بود)ِ، به گوش می رسد.
ظاهرا برای روشن تر شدن رویکرد شهردار تهران به انتخابات و درواقع پست ریاست جمهوری آینده باید منتظر روزهای آتی باقی ماند.