در باره انتخابات علاوه بر ایجابی، به طور سلبی هم حرف خواهم زد

رهبر ج.ا: خاتمی با چه رویی می‌خواهد وارد انتخابات شود!؟

شنیده شده است که

رهبر ج.ا به طور صریح با نامزدی آقای خاتمی مخالفت کرده است. وی اخیرا در یک دیدار گفته است فلانی (منظور آقای خاتمی) با چه رویی می خواهد بیاید!؟

همان گونه که قبلا نیز در همین ستون آمده بود در دوره اخیر رهبر ج.ا برخلاف دفعات قبل نظرات روشن تری روی افراد می دهد . مثلا در باره نامزدی آقای ناطق به صراحت گفته بود ایشان عاقل تر از آن است که وارد انتخابات شود.

طبق شنیده بالا آقای خامنه ای اخیرا در چند مورد به صراحت در باره نامزدی آقای خاتمی موضع گرفته است. وی در امتداد همین مخالفت گفته است این بار علاوه بر ایجابی به طور سلبی هم حرف خواهم زد.

شایان ذکر است اخیرا از قول رهبر ج.ا نقل شده بود که هر سخن اش به مثابه یک دستور است!

بنا به شنیده بالا گویا رهبر ج.ا  قصد دارد در سخنرانی عمومی سال جدید خود (احتمالا در مشهد) به طور روشن تر و سلبی نیز در باره انتخابات حرف بزند و در واقع بگوید چه کسانی نباید وارد انتخابات شوند و به عبارتی اجازه ورود به انتخابات را ندارند.

برخی ناظران سیاسی مطلع معتقدند این بار مهندسی انتخابات از نقطه زیر صفر آغاز خواهد شد و نقش اولیه و اصلی را نیز خود رهبر ج.ا برعهده خواهد گرفت. بنا به این ارزیابی شاید کم هزینه ترین راه برای مهندسی انتخابات جلوگیری از ورود افرادی است که جریان نظامی- امنیتی متکی به بیت که اینک دست بالا را در قدرت دارند ؛ ورود آن ها به انتخابات را حاوی خطر امنیتی برای نظام می دانند. یعنی کسانی که می توانند انتخابات را دو قطبی کنند و ستادها و مراسم سخنرانی و تبلیغات انتخاباتی شان می تواند بسترهایی برای شکل گیری مجدد یک جنبش اعتراضی و اجتماعی باشد

گفتنی است رهبر ج.ا در ماه های اخیر چند بار تقاضای ملاقات آقای خاتمی را رد کرده است و در همین مدت حملات محافل و رسانه های نزدیک به بیت به آقای خاتمی افزایش یافته است.

مطالب مرتبط

جبهه اهل سنت ایران| در ابتدای این نامه با اشاره به «اختصاص مبالغ کلان و هنگفت به نهادهای دینی و مذهبی و حوزه‌های علمیه» در بودجه ۱۴۰۰، بر لزوم «مردمی‌بودن» حوزه‌های علمیه تاکید شده و آمده است: «شایسته است نهادهای دینی و مذهبی به‌جای بودجۀ دولتی از مساعدت‌ها و مشارکت‌های مردمی استفاده کنند... درصورتی‌که مراکز و مدارس دینی از بودجه دولتی استفاده کنند، مردم مساعدت نمی‌کنند و این ضایعه بزرگی‌ست.

حکم دادگاه رسیدگی به تخلفات مالی عیسی شریفی قائم مقام قالیباف در شهرداری تهران مبنی بر رد مال به ارزش ۴۸۰ میلیارد تومان و ۲۰ سال حبس قطعی شده است.

این پرونده در دادسرای نظامی بررسی شده و عیسی شریفی، سردار مهردادی و محمود سیف از متهمان این پرونده هستند.

با توجه به اینکه قالب شهرهای کشور در وضعیت زرد و نارنجی کرونایی قرار گرفتند، ۱۰ شهرستان استان مازندران در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته است.
هم اکنون شهرستان‌های نکا، ساری، قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، بابل، فریدونکنار، آمل، تنکابن و رامسر در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و مابقی شهرستان‌ها در وضعیت نارنجی هستند.

مطالب پربازدید

مقاله