شنیده شده است که
در صنایع دفاعی خط تولید برخی ادوات نظامی سبک (مثلا فشنگ مربوط به کلت و کلاشینکف و …) که مدتی غیر فعال یا کمتر فعال شده بود مجددا فعال شده است.
شایان ذکر است که مشابه این شنیده گه گاه در رابطه با ابزارهای مختلف نظامی به گوش می رسد.
ناظران سیاسی این امر را در رابطه با امکان حمله نظامی به ایران به واسطه بن بست احتمالی مذاکرات هسته ای می دانند. هر چند عده ای معتقدند ایران در نهایت در این مذاکرات کوتاه خواهد آمد و این اقدامات بیشتر امری احتیاطی است . اما عده دیگری معتقدند اگر حکومت ایران به موقع حاضر به کوتاه آمدن از برخی مواضع خود و رعایت مصوبات آژانس و شورای امنیت نباشد ممکن است عقب نشینی دیرهنگام ایران با بی اعتنائی قدرتهای جهانی مواجه شود و یا حتی اگر تحریم ها باعث اعتراضات و شورش مردمی شود هیچ نوع عقب نشینی ایران مورد پذیرش واقع نگردد.
این عد ه از مذاکرات سه جانبه ایران و ترکیه و برزیل در استانبول یاد می کنند که عقب نشینی ایران از مواضع قبلی خود در رابطه با تبادل سوخت هسته ای، مورد توجه و پذیرش دولت های قدرتمند جهان قرار نگرفت.
ایران قبلا گفته بود تبادل سوخت مواد غنی شده باید در خاک ایران و به طور همزمان صورت گیرد. اما در این مذاکرات پذیرفت این تبادل خارج از خاک ایران و به مدت یک سال بعد ( پس از تحویل مواد غنی شده بیست درصد در ایران) صورت گیرد.