ایران در آستانه محرومیت از مسابقات المپیک

وزیر ورزش به مجلس احضار شد

يك عضو فراكسيون ورزش مجلس شوراي اسلامي از حضور علي آبادي و افشارزاده در جلسه فوق‌العاده امروز صبح اين فراكسيون براي بررسي تعليق فدراسيون‌هاي ورزشي خبر داد.

سيد جلال يحيي‌زاده در گفت و گو با ایسنا با اشاره به خطر محرومیت  ایران از مسابقات المپیک ، گفت: «اين موضوع به حدي جدي و قابل پيگيري است كه مقرر گرديد دكتر عباسي وزير ورزش و جوانان روز يك شنبه آينده‌ پيش از آغاز جلسه علني مجلس در جلسه اعضاي فراكسيون ورزش حضور يافته تا به بررسي دقيق‌تر موضوع بپردازيم.»

وي با بيان اين مطلب افزود: مجلس آمادگي لازم دارد تا اين موضوع را با قاطعيت دنبال كند و اگر وضعيت به اين شكل ادامه يابد اين امكان وجود دارد كه با وضع قوانين جديدي در مورد انتخابات فدراسيون‌ها، مسووليت برگزاري انتخابات فدراسيون‌ها به كميته‌ي ملي المپيك محول شود.

وي تصريح كرد:‌ بنابراين با اصلاحاتي كه مورد نياز است بايد اقداماتي انجام شود تا مساله جدي‌تر دنبال شده و سرسري از آن عبور نشود.

اين عضو فراكسيون ورزش مجلس، با بيان اين كه مسابقات المپيك كنكور جهاني ورزش است گفت: «اين مسابقات هر 4 سال يك بار اتفاق مي‌افتد و ميلياردها انسانها آن را دنبال مي‌كنند، بايد به شدت به دنبال اين باشيم كه ناكامي‌هاي كه در مسابقات پكن داشته‌ايم در اين دوره از مسابقات در لندن جبران شود.»

يحيي زاده خاطر نشان كرد: مجلس نمي‌ تواند نسبت به اين موضوع بي‌تفاوت باشد و با توجه به هزينه‌هايي كه صورت گرفته و سهميه‌هايي كه براي ورزشكاران به دست آمده است نبايد بگذاريم به سادگي اين سهميه‌ها از دست برود.

خاطرنشان می شود دخالت دولت در تغییر روسای فدراسیون ها باعث شده تا بحث تعلیق ایران در مسابقات المپیک لندن به صورت جدی مطرح شود. این در حالی است که زمانی که بسیاری از رسانه ها نسبت به خطر تعلیق ایران در مسابقات المپیک هشدار داده بودند وزیر ورزش جمهوری اسلامی این هشدارها را فضا سازی رسانه ای عنوان کرده بود.

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله