آروین خادم مولا ، پژوهشگر حوزه تحولات عرب و خاورمیانه

رشد تصاعدي اقتصاد امارات ، امارات پیش بسوي آینده ای قدرتمند

 

 

تجارت خارجی غیرنفتی امارات متحده عربی در سه ماهه اول سال ۲۰۲۲ برای اولین بار در تاریخ این کشور به ۲۷۲ میلیارد دلار رسید .

«شیخ محمد بن راشد آل مکتوم »، حاکم دبی و نخست‌وزیر امارات، با انتشار توئیتی نوشت که برای اولین بار در تاریخ، تجارت خارجی غیر نفتی امارات از مرز یک هزار میلیارد درهم (معادل 272 میلیارد دلار ) گذشته است.

او گفت که حجم تجارت خارجی غیر نفتی امارات در نیمه نخست امسال یک هزار و ۵۸ میلیارد درهم بوده که نسبت به نیمه نخست سال گذشته رشد ۱۷ درصدی داشته است.
حاکم دبی تأکید کرد که اقتصاد امارات در حال رشدی تصاعدی است و این کشور بهترین فضای کار را تأمین کرده و درهای اقتصاد خود را به روی همه گشوده است.

بر اساس آمار رسمی دولت امارات ، طلا در صدر فهرست کالاهای پیشرو در تجارت خارجی غیرنفتی امارات قرار داشته و ۱۷ درصد از کل حجم تجارت خارجی غیرنفتی این کشور را به خود اختصاص داده است.

طلا با ارزش ۸۵ میلیارد درهم و ۱۷ درصد از کل تجارت خارجی غیرنفتی این کشور در صدر فهرست کالاهای پیشرو در تجارت خارجی غیرنفتی امارات قرار گرفته است .

تجارت خارجی غیرنفتی امارات از طریق الماس به ارزش چهل میلیارد درهم، تلفن و دستگاه های ارتباطی به ارزش ۳۷ میلیارد درهم، روغن های معدنی به ارزش ۲۴.۶ میلیارد درهم، زیور آلات و جواهرات به ارزش ۲۱ میلیارد درهم و‌ خودرو نیز به ارزش ۱۹.۵ میلیارد درهم بوده است .

آمار تجارت خارجی غیرنفتی در نیمه اول سال اقتصادی برای کشور ها نشان دهنده
عملکرد قابل توجه اقتصاد ، استراتژی های اقتصادی ، نحوه تصمیمات اتخاذ شده ، عملکرد اقتصادی ، سیاست گذاری ها ، و سطح توسعه اقتصادی و هم چنین اثربخشی اقتصادی دولت هاست .
شواهد ،قرائن و آمار نشان دهنده خیز تصاعدی امارات برای قدرتمند شدن در بازار جهانی است.

مطالب مرتبط

چرا روسیه و چین رفیق روزهای سخت ایران نمی‌شوند؟

مقامات چینی آگاهند ایران، مانند کره شمالی، کشوری منزوی است و تحت هر شرایطی به چین نیاز دارد حتی اگر گاهی روابط آن‌ها دچار فراز و نشیب شود

تعدیل نیرو از کمترین نتایج جنگ 12 روزه ایران و اسرائیل

تعدیل پس از جنگ، نه‌تنها تصمیمی اقتصادی نیست که یک مساله اجتماعی و سیاسی است. بار روانی آن، در شرایطی که جامعه هنوز از شوک جنگ بیرون نیامده، بسیار سنگین است

آیا بمباران ایران را از دستیابی به سلاح اتمی باز داشت؟

ممکن است ایران از رویدادهای ۱۰ روز گذشته چنین نتیجه بگیرد که گزینه عاقلانه‌تر برای آینده، پیروی از مسیر کره شمالی است. کشوری که به‌جای نزدیک شدن به آستانه، آن را پشت سر گذاشت و نخستین آزمایش هسته‌ای‌اش را در سال ۲۰۰۶ و در زمانی که جورج بوش رئیس‌جمهوری آمریکا بود انجام داد

مطالب پربازدید

مقاله