چرا ابهام در رفتار و مواضع ناامیدی می آورد

????مصاحبه عارف نکات زیادی را در رابطه با موضع اصلاح طلبان با دولت روحانی نشان می دهد.این مصاحبه از جریان مقابل هم در حد گلایه که نمی شود به آن دامن زد، نشانه دارد.عارف از لابی های بی سروصدا می گوید که به نظرش موثرتر است از رسانه ای کردن مواضع و خواسته ها ی اصلاح طلبان است.عارف در این مصاحبه عنوان راهبرد لیست امید همراهی با دولت است و نهایت مدارا با جریان مقابل است.

به نظر می رسد لیست امید انتظار دارد که در انتخابات آینده با توجه به مواضعی که دارد توسط شورای نگهبان مورد تائید قرار بگیرد و در انتخابات 1398 حذف نشود.همچنین لیست امید، به امید بد بازی کردن حریف در انتظار اقبال به خود از سوی مردم است.
این انتظار چقدر عملی است؟ماسیدگی شرایط جدی است در شرایط ماسیده رای دادن به ناگزیر هم مشکل زا می شود.

عارف به عنوان کسی که می تواند سخن بگویید و حتی در این مورد نظر خاتمی را هم انعکاس می دهد.اما جریان اصلاح طلب را باید مواضع خود را برای مردم توضیح بدهد .
درست است که لابی گری در سیاست مرسوم است اما نتایج آن هم مهم است که مردم باید دلایل آن را بدانند.به عنوان نمونه بهتر کردن شرایط محصورین یک بازی دو جانبه است حکومت برای این شرایط بهتر چه به دست می آورد چه از دست می دهد.

اگر از حصر به وضع محدودیت فزاینده محصورین وارد شوند چه کسی برنده می شود عارف برای دچار نشدن محصورین بعد از حصر به محدودیت فزاینده چه برنامه ای دارد.
خاتمی وارد مرحله محدودیت فزاینده می شود. لیست امید و اصلاح طلبان چه برنامه ای برای این مشکل دارند.

لیست امید و مجلس و شورا چه بیلانی از خود ارائه خواهد داد.به نظر می رسد که ماسیدگی شرایط در مرحله اول در نقد و برنامه کارنامه مجلس و هم شورای شهر و هم مواضع افرادی مانند بهزاد نبوی و رفتار خاتمی تمی توان از میان برد.
آیا کارنامه لیست امید مجلس قابل قبول است؟

آیا شورای شهر روند مناسبی را در پیش گرفته است چه دستاوردی داشته است؟
دولت روحانی چه می کند؟آیا خاتمی مواضع درستی در مورد محدودیت فزاینده خود دارد؟ایا حصر به محدودیت فزاینده تبدیل شود دستاورد است؟آیا جامعه مدنی و کنش ان به درستی از سوی لیست امید و اصلاح طلبان مورد حمایت قرار می گیرد اگر نه ،چرا ؟
می توان به این سوالات فکر کرد و پاسخ گفت

 

مطالب مرتبط

سعید مدنی / زندان دماوند

بی‌تردید تفاوتی ماهوی در دامنه و ابعاد خشونت علیه دانشجویان و دانشگاهیان حامی مردم غزه و طرفدار آتش‌بس در آمریکا با سرکوب دانشجویان در اعتراضات «زن، زندگی، آزادی» ایران در سال ۱۴۰۱ وجود دارد

رضا خندان / زندان تهران بزرگ

به جرئت می توانم بگویم هیچ حکومتی در تاریخ چنین جفایی نسبت به فرزندان کشورش نکرده است. آن ها مرز وحشی گری، سرکوب و خشونت عریان را جابجا کردند. زندانیانی که ساعاتی قبل، آسیب دیدگان را نجات می دادند، حالا خود، هدف حمله ی نظامیان و مقامات شده بودند

ابوالفضل قدیانی و مهدی محمودیان

لحظاتی را از نزدیک دیدیم که نفس کشیدن در میان آتش و دود و انفجار، خود به یک رویا تبدیل شده بود. زمانی که صدای جنگنده‌ها و بمب‌ها همچون کابوسی بی‌پایان بر سر ما فرود می‌آمد، زنده ماندن تنها آرزویی دست‌نیافتنی بود. هر لحظه ممکن بود صدای انفجاری دیگر، جان هر یک از ما را بگیرد

مطالب پربازدید

مقاله