سومین شماره ماهنامه ایران فردا منتشر شد.
به گزارش ملی-مذهبی در پرونده این شماره با عنوان “نامش فلسطین بود؛ نامش فلسطین شد” حمله اسرائیل به غزه ،روند اشغال فلسطین، موانع صلح در خاورمیانه بررسی شده است.
همچنین گفت و گویی با مصطفی جمعه مبارز سوری در مورد تحولات سوریه صورت گرفته است. در مورد تحولات افغانستان نیز
با طاهر ظهیر رییس ستاد احمد غنی اشرف زی در این کشور گفت و گو شده است.
در این شماره همچنین مطالبی در مورد بحران عراق منتشر شده است. بنیادگرایی در عراق نوشته علی الجابری،گفت و گوی احسان هوشمند با عبدالله رمضان زاده در مورد وضعیت کردستان و تجزیه عراق، سود یا زیان ایران مطالبی هستند که در آنها تلاش شده تحلیلی از وضعیت فعلی عراق ارائه شود.
در شماره سوم مطالبی نیز در مورد وضعیت ترکیه با عناوین اتوپیای اسلامی، از رویا تا واقعیت ، مشکلات ترکیه ،جنبش حق به شهر و
تابستان ترکی ، حوادث پارک گزی و آینده اردوغان ، فاجعه معدن زغال سنگ؛قتل یا حادثه منتشر شده است.
“بنیادگرایی” و “مشروطیت و چرخه استبداد” نیز بیشتر از همه مباحث تئوریک این شماره را انعکاس داده اند. روشنفکری دینی علیه بنیاد گرایی / گفت و گو با سروش دباغ،فرجام بیدار عربی : ترجمه فصلی از کتاب «اسلام و بیداری عربی» از طارق رمضان از امیر رضایی،ریشه های خشونت در خاورمیانه از امیدصفی عناوین پرونده بنیادگرایی هستند و ایران در چرخه استبداد – هرج و مرج – استبداد از محمد علی همایون کاتوزیان،شورش و استبداد و دیگر هیچ از ابراهیم توفیق،آرمان تضمین نهادی قانون اساسی از حسن محدثی،دموکراسی در ایران، جرم بحرانی و خود پایداری از مقصود فراستخواه و فرهنگ مستبدپروری از مهدی غنی نیز مطالب پرونده مشروطیت و چرخه استبداد هستند.
در مورد توسعه ایرانی نیز مطالبی از کاظم علمداری، علی دینی ترکمانی، سید مرتضی افقه و …در اختیار خوانندگان قرار گرفته است.
با صادق زیباکلام نیز در مورد توافق هسته ای گفت و گو شده است.
«راهکارهای نجات دریاچه ارومیه» با حضور کاظم کردوانی و داود رضا عرب،«جمعیت متعادل؛ ضمانت توسعه پایدار» در گفت و گو با محمد میرزایی رئیسانجمن جامعه شناسی ایران، بررسی شده و مطالبی در مورد «بچه کولی های غار نشین»، «کودکان کار» و …نیز منتشر شده است.
در حوزه ادبیات اشعاری از احمد مطر، جان وودز، سعدی گل بیانی و علی ثباتی ، داستان کوتاهی از سپینود ناجیان انعکس یافته است.
همچنین کتاب بازتولید استبداد در ایران اثر دکتر حبیب الله پیمان از سوی جواد غلامرضا کاشی استاد دانشگاه معرفی شده است.