جلالی مسئول دفتر آیت الله مصباح خواستار اعدام نقش آفرینانی شد که در حادثه 22 بهمن به سوی دکتر لاریجانی کفش پرتاب کردند. این در حالی است که وابستگان به مصباح یزدی از متهمین ردیف اول این حادثه هستند.
به گزارش 19 دی، مسئول دفتر آیت الله مصباح در گفت و گو با مجله ذکر متعلق به حزب مؤتلفه اسلامی می گوید: ماجرای 22 بهمن قم کار بسیار زشتی بود و از زشتی و قباحت این کار همین بس که دل ولایت را آزارده خاطر ساخت.
وی در این گفت و گو تصریح کرده است: باید کاملا تحقیق شود افراد دخیل در این ماجرا شناسایی و دقیقا مشخص شوند.
جلالی در بخش دیگر از سخنانش که گویای تفکر افراطی وی از نوع فرار به جلوست گفت: بنده معتقد هستم کسانی که این کار را انجام داده اند باید اعدام شوند، باید محاکم قضایی بررسی کنند که اینها چه کسانی بودند، این افراد باید به اشد مجازات برسند.
سخنان آقای جلالی در حالی است که مجلس شورای اسلامی با تصویب ارائه گزارش کمیسیون امنیت ملی به قوه قضائیه انگشت اتهام را به سوی عواملی از مؤسسه آیت الله مصباح در فتنه 22 بهمن قم نشانه رفته است.
وی در این گفت و گو به رغم این که از دستگیری و برخورد با عوامل این حادثه یاد می کند خیلی صریح ناراحتی خود را از پی گیری مجلس شورای اسلامی در رابطه با این قضیه ابراز کرده و می گوید: چرا چیزی که دیگر تمام شده و آقا محکوم کردند، چرا فرعی اصلی شود؟ و چقدر این مسأله در وضعیت کنونی کشور می تواند ضرورت داشته باشد و مجلسی ها یکباره چه احساس تکلیفی کردند و به نظر می آید آنچه که پشت صحنه است و دست ناپیدای این ماجراست همین ضربه خوردگان از انقلاب هستند.
آقای جلالی بدون توجه به این که آقای روان بخش اعتراف یکی از دستگیر شدگان مبنی بر نوشتن متن تراکت ها را پذیرفته تأکید کرده است: و الله قسم نبودیم، حضور نداشتیم و حتی خبر هم نداشتیم.
گفتنی است بر اساس گزارش قرائت شده در مجلس یکی از دستگیر شدگان اسامی 3 نفر از عوامل مؤسسه آیت الله مصباح را به عنوان عوامل دخیل در حادثه نام برده است.
در ارتباط با سخنان آقای جلالی یکی از فعالان سیاسی استان قم به 19 دی گفت: مراجع، علما، مردم همه داد می زنند که با این افراد به خصوص عاملان اصلی و تحریک کنندگان باید برخورد شود، الآن 8 ماه است که هنوز هیچ خبری نیست. ما نمی گوییم این افراد باید اعدام شوند، باید مناسب با جرمشان مجازات شوند، این که افرادی که متهم به افراط گرایی هستند می آیند مصاحبه می کنند، خواستار اعدام عوامل فتنه قم می شوند، خود گویای افراط گری است. مثل این که بعضی هر کاری که می خواهند بکنند باید با افراط توأم باشد.
وی تصریح کرد: به نظر می رسد این افراد به توصیه ای که برایشان شده است سکوت کنند کمتر برای دوستان خود هزینه می آفرینند.