اسماعیل کوثری:

درباره نامزد مشترک دولت و جبهه پایداری اطلاعی ندارم

اسماعیل کوثری عضو فهرست جبهه پایداری در انتخابات مجلس نهم در گفت و گو با خبرگزاری آریا با تاکید بر این مطلب که بنده عضو جبهه پایداری و جبهه متحد اصولگرایان نیستم ،گفت:جبهه پایداری به هیچ وجه جریان انحرافی را قبول ندارد و با این جریان ارتباط ندارد.

وی افزود:ما حامی دولت نهم با شعار 84بودیم نه دولت دهمی که به دامن جریان انحرافی افتاده است در واقع بنده چنین برداشتی از جبهه پایداری دارم که این جبهه حامی دولت دهم نیست.

نماینده  تهران تصریح کرد:فراکسیون انقلاب اسلامی در انتخابات مجلس نهم تبدیل به جبهه پایداری شد بنابراین تا جایی که بنده اطلاع دارم جبهه پایداری به هیچ وجه با جریان انحرافی ارتباطی ندارد .

کوثری در پایان تاکید کرد:برادران جبهه پایداری به بنده لطف کردند و در انتخابات مجلس نهم نام مرا در لیست خود قرار دادند اما پس از انتخابات بنده حتی یک بار هم در جلسات این جبهه حضور نداشته ام هر چند با اعضای این جبهه دوست و ارتباط نزدیکی دارم.

وی همچنین درباره نامزد مشترک دولت و جبهه پایداری اظهار بی اطلاعی کرد.

در روزهای اخیر خبرهایی در مورد انشعاب در جبهه پایداری و تقسیم آن به شاخه قم و تهران منتشر شده است. شاخه تهران معتقد به حضور غلامحسین الهام در انتخابات ریاست جمهوری سال 1392 است و شاخه قم از کاندیداتوری سعید جلیلی حمایت می کند. الهام هم اکنون از مواضع دولت دفاع می کند و این موضوع باعث ناراحتی تعدادی از اعضای جبهه پایداری شده است.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله