یک مقام مسئول:

11 میلیون حاشیه‌نشین در کشور زندگی می‌کنند

مدیرکل دفتر توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی کشور با بیان اینکه 11 میلیون حاشیه‌نشین در کشور زندگی می‌کنند، گفت: ساکنان این مناطق حاشیه شهرها از تأسیسات و خدمات شهری مناسب بی بهره‌اند.

به گزارش ایسنا، نریمان مصطفایی با بیان اینکه کار مطالعاتی حاشیه‌نشینی 77 شهر کشور انجام شده است، افزود: کار مطالعاتی 14 شهر دیگر کشور نیز در دستور کار قرار دارد و با اتمام کار مطالعات 14 شهر باقیمانده پیش‌بینی می‌شود جمعیت حاشیه‌نشین کشور به 11 میلیون نفر برسد.

وی درباره مساحت سکونت‌گاه‌های غیررسمی کشور اظهار کرد: مساحت سکونتگاه‌های غیررسمی 77 شهر کشور بالغ بر 54 هزار هکتار با جمعیت بیش از شش میلیون نفر است.

مصطفایی با اشاره به اقدامات انجام شده برای ساماندهی این سکونتگاه‌ها در 24 شهر افزود:‌ از محل اعتبارات ملی و بانک جهانی بیش از 130 میلیارد تومان جهت ارتقای سرانه‌های خدماتی هزینه شده است. براین اساس در سال‌های 84 تا 88 با اعتباری حدود 70 میلیارد تومان که از سوی بانک جهانی تامین شد و اعتباراتی که از سوی دستگاه‌ها به آن افزوده شد، کار ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی پنج شهر کشور اجرا شد.

وی بیان کرد: با توجه به بازنگری‌های انجام شده در سند ملی توانمندسازی سکونتگاه‌های غیررسمی در دولت یازدهم، تغییراتی در اجرای این سند ایجاد شده و ستاد اجرایی این سند به ریاست شخص رییس جمهور و با عضویت 13 وزیر و سه معاون رییس جمهور تشکیل و تاکنون مصوبات خوبی نیز به تصویب رسیده است.

به گفته‌ وی برنامه‌های ارایه شده در این سند، ابتدا در پنج استان سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، هرمزگان، کردستان و آذربایجان شرقی اجرا شد که تجارب خوبی نیز بدست آمد.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله