۳۶ تن از فعالین مدنی در ارومیه ضرب و شتم شدند

۳۶ تن از فعالین مدنی که ۸ نفر از ایشان را زنان تشکیل می‌دادند و قصد برگزاری مراسمی در دامنه‌های کوه سهند را داشتند، در حال عبور از پل میان‌گذر دریاچه ارومیه، بازداشت و مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

بنا به گزارش ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، ماموران امنیتی با انتقال فعالین بازداشت شده به پاسگاه شهید کلانتری اقدام به توهین و ضرب و شتم آنها کرده‌اند. چند نفر از فعالین بر اثر ضرب وشتم زخمی شده‌اند و حال یکی از بانوان بازداشت شده نامساعد گزارش شده است.

اسامی برخی از این ۳۶ تن عبارت است از: پریا خلیل زاده (عضو تیم ملی فوتبال بانوان ایران)، سئودا خلیل زاده، معصومه پریوژ، زهرا زاد قاسم، حسین زاد قاسم، توحید حسنی، سعید لطفی، سعید عبدی، سمیه علی دوست (استاد دانشگاه اورمیه)، وحید فائزپور( وبلاگ نویس)، میثم آزادی (فعال مدنی)، غلام قلیزاده (فعال مدنی)، وحید نصیبی، مرتضی زرین، نیما حسنی، سینا حسنی، عرفان …، سیما ساکنی، میلاد (سابوتای) کولانی.

گفتنی است، مامورین امنیتی تعدادی از این بازداشت شدگان را به اداره اطلاعات اورمیه انتقال داده‌اند. تعدادی از آنها نیز همچنان در پاسگاه شهید کلانتری در بازداشت بسر می برند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله