شرط کارگران لوله و نورد صفا برای پایان اعتصاب

یک ماه از دستمزدهای معوقه‌ پرداخت گردد

اعتراض صنفی بیش از یک هزار کارگر لوله و نورد صفا صبح امروز (شنبه ۱۹ اردیبهشت) وارد نوزدهمین روز متوالی شد.

به گزارش ایلنا، کارگران لوله و نورد صفا به پرداخت نشدن چهار ماه حقوق و بیش از ۱۶ ماه حق بیمه معوقه‌شان معترض‌اند.

منابع کارگری می‌گویند حدود ۴۰۰ کارگر این واحد تولیدی از صبح امروز مقابل درب ورودی کارخانه تجمع کرده‌اند و از ورود و خروج ماشین‌های باربری ممانعت می‌کنند.

بر اساس این گزارش، سایر کارگران اعتصابی در محوطه کارخانه حضور دارند و از تجهیزات کارخانه نگهبانی می‌دهند.

این اقدام‌های پیشگیرانه در پی آن صورت می‌گیرد که روز گذشته (جمعه ۱۸ اردیبهشت)، حجم قابل توجهی از مواد اولیه کارخانه در غیاب کارگران به خارج از کارخانه منتقل شد.

خروج مواد اولیه در کنار طولانی شدن مدت زمان بازداشت کارفرما به پیچیدن شائبه‌ واگذاری این واحد تولیدی به ارگان‌های دیگر دامن زده است.

کارگران می‌گویند در صورتی به کار باز می‌گردند که یک ماه از حقوق معوقه آن‌ها پرداخت شود.

گفتنی است کارخانه لوله و نورد صفا در مجاورت بزرگراه ساوه به تهران و در کیلومتر نهم این بزرگراه قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

تعداد کشته‌شدگان حملات ۱۲ روزه اسرائیل به ایران به ۹۳۵ نفر رسید

تصاویر ماهواره‌ای جدید از تاسیسات هسته‌ای «فردو» نشان‌دهنده تداوم فعالیت‌ها پیرامون دهانه‌های تهویه و سوراخ‌های ایجاد شده در جریان حملات هوایی آمریکا را نشان می‌دهند

در هفته‌های اخیر نیز موج گسترده‌ای از بازداشت‌ها صورت گرفت

در هفته گذشته ۱۸ نفر به دار آویخته شدند. روندی که نه تنها نگران‌کننده، بلکه نمایانگر تلاش حاکمیت برای ارعاب جامعه در پاسخ به شرایط خاصی است که پس از جنگ ۱۲ روزه ایجاد شده است

مکالمه شنودشده از طریق جاسوسی سیگنالی‌ به دست آمد

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفتگو با شبکه خبری سی‌بی‌اس که روز یکشنبه منتشر شد، گفت که اگرچه آسیب وارده به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان در حملات آمریکا «بسیار جدی‌» است

مطالب پربازدید

مقاله