شورای امنیت منتشر کرد:

گزارش موارد سرپیچی ایران از تحریم‌های بین‌المللی

یک کمیته شورای امنیت سازمان ملل به‌تازگی گزارشی را انتشار داده است که در آن به موارد نقض تحریم‌های سازمان ملل توسط ایران، از جمله ارسال سلاح به سوریه، اشاره شده است.

به گزارش رویترز، به گفته دیپلمات‌ها که این خبرگزاری نامی از آن‌ها نبرده، هدف از انتشار گزارش اعمال فشار هرچه بیشتر به ایران است که در آستانه مذاکرات پیش رو با گروه ۱+۵، همکاری بهتری از خود در خصوص شفاف سازی برنامه اتمی‌اش نشان دهد.

به گزارش رادیو فردا، گزارش که از سوی یک هیئت کار‌شناسی ناظر بر اجرای تحریم‌ها برای شورای امنیت تهیه شده حکایت از آن دارد که جمهوری اسلامی در مدت یک سال گذشته تاکنون ۳ مورد عمده غیر قانونی صادرات اسلحه را انجام داده است، که دو مورد آن در ارتباط با سوریه ، و مورد سوم به گفته منابع بریتانیایی مربوط به صدور راکت برای شبه نظامیان طالبان در افغانستان می‌شود.

گزارش این کمیته شورای امنیت سازمان ملل نتیجه گرفته است که ایران همچنان به ممنوعیت‌های سازمان ملل توجه نکرده و آنان را زیر پا می‌گذارد.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله