خبرگزاری فارس مدعی شد:

کشف یک پدیده «کردانیسم» دیگر در مجلس

خبرگزاری فارس مدعی تقلبی بودن مدرک یکی از نمایندگان مجلس شد. این خبرگزاری بدون نام بردن از آن نماینده مجلس عنوان کرده استمدرک تحصیلی رئیس یکی از کمیسیون‌های مجلس و از افراد نزدیک به جریان انحرافی نامعتبر از آب درآمد. وی در سایت شخصی، تبلیغات انتخاباتی و خود را دارای مدرک دکترای اقتصاد از دانشگاه آکسفورد لندن معرفی می کند

به نظر می‌رسد شخص مورد نظر خبرگزاری فارس هادی مقدسی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس باشد که به همراه ارسلان فتحی‌پور دیگر نماینده مجلس مدت‌ها است که جعلی بودن مدارک تحصیلی آن‌ها مسجل شده، اما علی‌رغم اطلاع کمیسیون نود و شورای نگهبان تا کنون اقدامی علیه این افراد صورت نگرفته است و مطبوعات نیز حق درج این اخبار را تا پیش از این نداشتند.

خبرگزاری فارس اما امروز در این رابطه نوشت:« مدرک تحصیلی رئیس یکی از کمیسیون های مجلس و از افراد نزدیک به جریان انحرافی نامعتبر از آب درآمد.

وی در سایت شخصی، تبلیغات انتخاباتی و خود را دارای مدرک دکترای اقتصاد از دانشگاه آکسفورد لندن معرفی می کند، در صورتی که در جستجوی اینترنتی نام دانشگاهی که وی مدرک خود را از آن ارائه داده است مشخص می شود که این گواهینامه با شماره 235433 متعلق به یکی از دانشگاههای باز و بی اعتبار آمریکا به نام “Commonwealth Open Univerdity” است که در سال 2007 میلادی (1386شمسی) از آنجا خریداری شده است.

نکته دیگر آنکه وی با ادعای اینکه مدرک خود را از یک دانشگاه انگلیسی زبان اخذ کرده و حداقل قاعدتاً باید 3 الی 4 سال در این دانشگاه درس خوانده، مقاله ارائه داده و در پایان دوره از تز دکترایخود به زبان انگلیسی دفاع کرده باشد، اما وی توانایی صحبت کردن به زبان انگلیسی را ندارد و حتی نمی تواند چند دقیقه درباره اقتصاد با زبان انگلیسی صحبت کند.

در صحت مدرک کارشناسی ارشد وی نیز تردید وجود دارد چرا که هیچگاه این مدرک ارائه نشده و معلوم نیست وی کاشناسی ارشد روابط بین الملل را از چه دانشگاهی، با چه معدلی و با چه پایان نامه ای اخذ کرده است؟

نکته جالب دیگر آنکه وی از امضاکنندگان استیضاح مرحوم علی کردان وزیر سابق کشور به دلیل استفاده از عنوان تقلبی «دکتر» و خرید مدرک از دانشگاه آکسفورد نیز بود در حالی که امروز خود او با این نوع مدرک «دکتر» خطاب می شود و با عنوان دکتر نامه های خود را امضاء می کند

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله