وزیر اطلاعات دولت هاشمی از حضور قطعی خود در انتخابات خبر داد و گفت: به دنبال ایجاد کشور پیشرفته اسلامی هستم.
وی در خصوص کاندیداتوری خود در انتخابات ریاست جمهوری اظهارکرد: درخواستهای مردمی از بنده به حد نصاب رسیده و کاندیداتوریام در انتخابات 92 قطعی است.
وزیر اطلاعات دولت هاشمی در خصوص ادامه طرح هدفمندی یارانه ها نیز عنوان کرد: هر مقدار حاملهای انرژی افزایش داده شود، به مقدار استحصال به صورت یارانه نقدی پرداخت می کنیم.
وی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات موجود اقتصاد به دلیل نقدینگی بیش از حد بوده است، گفت: این افزایش نقدینگی به دلیل استقراض از بانک مرکزی برای پرداخت یارانه ها و مسکن مهر بوده است.
وی در خصوص تحلیل روابط ایران و آمریکا و پیشنهاد مذاکره با این کشورنیز گفت: دعوای ما با آمریکا بر سر دو محور است، اینکه امریکا می گوید که یا ارزشهای مرا به عنوان ارزشهای خود برگزین یا منافع مرا تامین کن.
وی با بیان اینکه آمریکا با دولت هایی که سبقه دینی دارند به شدت مخالف است، گفت: ارزشهای آمریکایی آزادی مطلق و دموکراسی غربی بدون دین است.
وزیر اسبق اطلاعات در خصوص اینکه پیش بینی می کنید چه جناحی از شما در انتخابات حمایت کند، گفت: اگر وضعیت آرای من خوب باشد پیش بینی می شود حمایت اصولگرایان را داشته باشم.