رودخانه كارون كه عامل اصلي ادامه حيات و زندگي در استان خوزستان است در سایه بی توجهی مسئولان در حال خشک شدن است.
ناصر سوداني نماینده مردم اهواز در گفت و گو با تابناک با اشاره به اينكه جريان يافتن رودخانهاي در هر جايي ناشي از اراده و مشيت الهي است، افزود: «يكي از اين كارها كه باعث اعتراض مردم شده انتقال آب كارون به ساير استانها با هدف مصارف كشاورزي است كه بهطور قطع به صلاح استان و كشور نيست و بيشك غير از زيان نتيجه ديگري براي مردم استان به همراه ندارد.»
این نماينده مردم اهواز در مجلس ادامه داد: «رودخانه كارون كه عامل اصلي ادامه حيات و زندگي در استان خوزستان است در مدت اخير آنقدر ضعيف و خشك شده كه ستون فقرات آن معلوم است ولي در اين بين چه دستهاي پنهاني وجود دارد كه مجوز انتقال آب كارون را صادر ميكند براي نمايندگان جاي سؤال دارد.»
عضو كميسيون انرژي مجلس از محمود احمدی نژاد خواست كه صداي اعتراض مردم خوزستان را بشنود و مانع از انتقال آب كارون به ساير استانها شود زيرا در شرايط فعلي استان خوزستان بيش از هر مكان و زماني به آب كارون نياز دارد.