دکتر فانی سرپرست وزارت آموزش و پرورش به مناسبت روز جهانی معلم پیامی صادر کرد.
بنا به خبر دریافتی ملی – مذهبی از سوی «سخن معلم»؛ پس از انتشار پرسش صریح سازمان معلمان ایران به مناسبت ” روز جهانی معلم ” از دکتر روحانی در سخن معلم که متعاقب آن در تعدادی از سایت ها نیز منتشر شد،؛ آقای دکتر فانی ، سرپرست وزارت آموزش و پرورش ، پیامی را به این مناسبت در پورتال وزارت آموزش و پرورش منتشر کرد .
اگر چه این اقدامی کمی با تاخیر بود ، اما سازمان معلمان ایران از این حرکت استقبال کرده و آن را گامی در جهت ” تقریب نگرش ها ” می داند .سازمان معلمان ایران ، روز جهانی معلم را به همه فرهنگیان و معلمان تبریک و شاد باش می گوید و آینده روشن و امید بخشی را برای نظام آموزش و پرورش ایران آرزومند است .
پيام دكتر علي اصغر فاني به مناسبت روز جهاني معلم (5اكتبر برابر 13 مهر ماه )
دكتر علي اصغر فاني سرپرست وزارت آموزش و پرورش به مناسبت روز جهاني معلم (5 اكتبر برابر 13 مهر ماه) پيامي صادر كرد.
به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش ، دكتر علي اصغر فاني سرپرست وزارت آموزش و پرورش در اين پيام آورده است :
بسيار مفتخرم كه به نمايندگي از معلمان سرزمينم ، جمهوري اسلامي ايران روز معلم را به شما معلمان شريف سرتاسر جهان تبريك بگويم .
سالها قبل از پيشنهاد سازمان يونسكو روز معلم در سرزمين من در 12 ارديبهشت ماه برابر با دوم مي با نام بزرگ مردي ازتبارعلم ، دين و ايثارعلامه شهيد مطهري گره خورده است .
ترديدي ندارم كه جايگاه معلمان در بين مردم همچون جايگاه ستارگان در آسمان با اهل زمين است . معلمان ابرهاي باران زايي را مي مانند كه بر كوير دلها مي بارند و زندگي را مثل رود جاري مي كنند نام معلمان هميشه در جهان پرآوازه خواهد بود.
نامتان بلند روزتان مبارك
گفتني است ، در سال 1994 ميلادي به پيشنهاد سازمان يونسكو از جامعه معلمان در جهان خواسته شد روز جهاني معلم را جشن گرفته و گرامي دارند و تا كنون بيش از يكصد كشور اين نظر فاخر و ارزشمند را پذيرفتند. 19 كشور شامل (بلغارستان، صربستان ، روسيه ، روماني، قطر ، كويت ، فليپين ، پاكستان ،هلند ، مولداوي ، مالديو ، آذربايجان ، مقدونيه ، ليتواني ، استوني ، موريس، آلمان ، كانادا ، و انگلستان) 5 اكتبر برابر با 13 مهر ماه را به عنوان روز معلم جشن گرفته و مقام والاي او را پاس مي دارند.