پس از اعتراض شدید آیت الله وحید خراسانی به وزارت ارشاد صورت گرفت

پلمپ سه غرفه‌ اهل تسنن در نمایشگاه کتاب

مدیر نشر آراس کردستان از پلمپ 3 غرفه نشر کتاب ویژه اهل سنت در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سنی آنلاین به نقل از خبرگزاری کردپرس، “سعدی سجادی” در تماس با خبرگزاری کردپرس، اظهار داشت: صبح پنج شنبه 21 اردیبهشت و در روزهای پایانی کار نمایشگاه تهران مسئولین برگزاری نمایشگاه به مدت 24 ساعت غرفه های مربوط به نشر” آراس کردستان”، “حافظ ابرو” خراسان رضوی و”ایلاف” استان فارس را پلمپ کرده اند.

سجادی افزود: از روز یکشنبه مسئولین نمایشگاه چندین بار تذکراتی در مورد جمع آوری برخی عناوین کتاب از جمله “تاریخ سیاسی کُرد” نوشته‌ “آیت محمدی”، “امثال قرآنی” اثر “ابن قیم جوزی” و کتاب” دین سوزی معاصر” اثر “کمال روحانی” را به مسئولان غرفه ما داده اند و امروز صبح به طور کامل غرفه‌ را پلمپ کرده اند  در حالی که این کتاب ها دارای مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.

مدیر نشریه آراس کردستان با اشاره به اینکه هیچ کدام از مسئولین نمایشگاه حاضر به پاسخگویی در مورد علت پلمپ کردن این غرفه نبوده اندلإ افزود: از میان 1200 غرفه داخلی شرکت کننده در بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران فقط این 3 غرفه تعطیل شده اند.

بیست و پنجمین نمایشگاه تهران از 13 تا 23 اردیبهشت در مصلا در حال برگزاری است.

لازم به ذکر است پیش از این نیز از حضور “انتشارات صدیقی” و “انتشارات فاروق اعظم”، با وجود ثبت نام به موقع، در نمایشگاه امسال ممانعت به عمل آمد. دو روز پیش آیت الله وحید خراسانی در اظهاراتی به انتشار برخی از کتب اهل تسنن و عرضه آنها در نمایشگاه شدیدا اعتراض کرده بود و وزارت ارشاد را وزارت اضلال خوانده بود.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله