مرتضوی تهدید کرد

پشت پرده تحقیق و تفحص را افشا خواهم کرد

سعید مرتضوی متهم ردیف اول فساد سازمان تامین اجتماعی در گفت و گو با سایت محافظه کار دولت بهار در واکنش به اظهارات علیرضا محجوب طی روزهای اخیر و تاکید وی بر اینکه سعید مرتضوی تنها باید در دادگاه پاسخگو باشد، گفت: بنده از برگزاری دادگاه علنی درباره گزارش تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی استقبال می کنم و به یاری خداوند پشت پرده این تحقیق و تفحص را به صورت شفاف برای افکار عمومی تشریح خواهم کرد.

دادستان سابق تهران تاکید کرد: آقای محجوب بهتر از هر شخص دیگری می داند که در این پرونده هیچ اقدام خلاف قانونی متوجه بنده نیست و به همین علت نیز جو سازی شدید رسانه ای را بر طی فرایند های قانونی ترجیح می دهد. به راستی اگر جرمی متوجه من بود دیگر چه نیازی به این همه فضا سازی رسانه ای بود؟ طی روزهای گذشته عوامل یک باند سیاسی تمام توان خود را بسیج کرده اند تا با هیاهو و جنجال مطالبی را بر خلاف واقعیت به افکار عمومی القا کنند.

مدیرعامل سابق سازمان تامین اجتماعی با تاکید مجدد بر استقبال از برگزاری دادگاه به صورت علنی خاطرنشان کرد: به طور حتم اگر دادگاه علنی باشد، صحنه دادگاه را به صحنه رسوایی عوامل این اقدامات تبدیل و پشت پرده این باند سیاسی را به طور شفاف و مستند افشا خواهم کرد. بنده نشان خواهم داد که تحقیق و تفحص توسط یک حزب سیاسی صورت گرفته است نه مجلس محترم شورای اسلامی.

مرتضوی افزود: دروغ پردازی و پرونده سازی عوامل این اقدامات علیه بنده در واقع پوششی برای انجام تغییرات گسترده در پست های کلیدی سازمان تامین اجتماعی و جایگزین کردن چهره های فتنه گر به جای نیروهای ارزشی و انقلابی بود. بنده در دادگاه علنی ماهیت عقبه این تحقیق و تفحص را برای مردم روشن خواهم کرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا در دادگاه علنی تنها به دفاع از خود خواهید پرداخت یا مطالبی دیگری نیز بیان خواهد شد، اظهار کرد: با مراجعه به متن گزارش تحقیق و تفحص روشن می شود که هیچ اتهام و عمل خلاف قانونی متوجه بنده نیست و طی روزهای گذشته بر اساس شگرد گوبلز که می گفت دروغ هرچه بزرگتر باشد، باورش آسان تر خواهد بود، صرفا مطالب خلاف واقع و بی پایه ای به این جانب نسبت داده شده است. مهمترین وظیفه ای که بنده در این دادگاه برای خود متصور می دانم، روشنگری درباره عقبه این تحقیق و تفحص است.

عامل جنایت کهریزک  اضافه کرد: گفتنی های زیادی درباره انگیزه های سیاسی این تحقیق و تفحص وجود دارد که در اختیار افکار عمومی قرار خواهد گرفت. باندی که در پشت صحنه این تحقیق و تفحص قرار دارد و سناریوی این جنگ روانی را نوشته است، در دهه 70 هم چنین پرونده سازی هایی را برای انحراف افکار عمومی صورت داده است که به صورت دقیق به ماهیتشان اشاره خواهد شد. افرادی که در حوادث 18 تیر و فتنه 88 نقش داشته اند و از اقدامات قانونی بنده لطمه دیده اند، امروز با دستیابی به پست های حساس در حال انتقام گیری از فرزندان انقلاب هستند. بنده همه این عوامل فتنه گر را با مشخصات به مردم معرفی خواهم کرد.

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله