پیام تسلیت آیت الله صانعی به مناسبت درگذشت احمد صدر حاج سید جوادی

و چه زیبا که انسان ها همه عمرشان را وقف خدمت به مظلومین نموده

در پی درگذشت احمد صدر حاج سید جوادی ، از شخصیت های مطرح ملی-مذهبی ،کهنسال ترین مبارز سیاسی کشور و عضو شورای انقلاب اسلامی، آیت الله  صانعی پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش کلمه، این مرجع تقلید مستقل با اشاره به سهم و تلاش صدر حاج سید جوادی و همسنگرانش در انقلاب اسلامی، ابراز امیدواری کرد که خداوند ما را هم مانند او صادق در عهدها و پیمان های الهی و اجتماعی و سیاسی قرار دهد.

ایشان تصریح کرد: چه زیبا که انسان ها همه عمرشان را وقف خدمت به مظلومین نموده و هیچگاه حتی در پیری و کِبر سن و گرفتاری ها و بلاها خداوند و بندگانش را فراموش ننمایند.

سید احمد صدر حاج سید جوادی یکی از بنیانگذاران نهضت آزادی ایران ، روز گذشته پس از یک دوره بیماری در سن ۹۶ سالگی در بیمارستان آبان تهران درگذشت. او کهنسال ترین فعال سیاسی در ایران بود که تا آخرین ماههای زندگی هم از تلاش برای بهبود شرایط کشور و انتقاد از حاکمان از روی نگرانی ایران، دریغ نکرد.

متن کامل پیام تسلیت آیت الله صانعی بدین شرح است:

باسمه تعالی

«مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللهَ عَلَیْهِ»

فوت فرزندی از فرزندان فاطمه زهرا (سلام الله علیها) در ایام متعلقه به آن بانوی مطهّره، مرحوم مبرور حاج سید احمد صدر حاج سید جوادی را به خانواده ایشان و همه همسنگران او که در نهضت اسلامی و انقلاب سهمی وافر و تلاش فراوان نموده و می نمایند تسلیت گفته و صبر جمیل و اجر جزیل و بقاء را برای همه بازماندگان نسبی و سببی او از خداوند متعال درخواست نموده، امید آن که ما را هم مانند او صادق در عهدها و پیمان های الهی و اجتماعی و سیاسی قرار داده تا مشمول آیه فوق و محشور با سَمیَّش نبّی مکرم اسلام گردیم و چه زیبا که انسان ها همه عمرشان را وقف خدمت به مظلومین نموده و هیچگاه حتی در پیری و کِبر سن و گرفتاری ها و بلاها خداوند و بندگانش را فراموش ننمایند.

ان شاء الله خداوند ایشان را در صف پیران از شهداء کربلا مانند مسلم بن عوسجه ها و جبیب بن مظاهرها قرار دهد.

مشهد مقدس- یوسف صانعی
۱۹نجومی جمادی الاولی ۱۴۳۴
مطابق با ۱۱ فروردین ۱۳۹۲

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله