وضعیت وخیم جسمی رضا انصاری‌راد در بند۳۵۰

رضا انصاری‌راد، روزنامه‌نگار ،که روز ۱۴ ارديبهشت‌ماه در پی احضار به دادسرای اوين، جهت اجرای حکمش، راهی زندان شده بود، در وضعيت نامناسب جسمی به سر می‌برد.

به گزارش کمیته گزارشگران حقوق بشر، انصاری‌راد، در طی دو هفته گذشته، دو بار دچار حمله عصبی شديد شده است. به گفته‌ی زندانيان در بند ۳۵۰، حملات عصبی وی به بيماری صرع شباهت دارد و در صورتی که زندانيان ديگر متوجه وضعيت او نشوند، احتمال بروز اتفاق ناگواری برای وی وجود دارد.

رضا انصاری‌راد در شهريورماه ۸۹ از سوی دادگاه انقلاب به تحمل يک سال حبس تعزيری محکوم شده بود که اين حکم در دادگاه تجديدنظر مورد تأييد قرار گرفت.

در دو هفته گذشته، مسئولان جديد اجرای احکام زندان اوين، دو روزنامه‌نگار را روانه زندان کرده‌اند. مهسا امرآبادی نيز که روز چهارشنبه ۲۰ ارديبهشت‌ماه به زندان احضار شده بود، جهت اجرای حکم دو سال حبس تعزيری خود به بند زنان زندان اوين منتقل شد و همچنین رضا انصاری‌راد که سردبیری برخی از رسانه‌های اصلاح‌طلب را در سال‌های اخیر به عهده داشته است، دیگر روزنامه‌نگاری است ک این روزها برای تحمل حکم زندان به اوین فراخوانده شده است.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله