نارضایتی ناصر مکارم شیرازی از رفع فیلتر فیس بوک:

وزیر ارشاد «خیلی دارد روشنفکری» می‌‌کند!

ناصر مکارم شیرازی یکی از مراجع تقلید شیعه گفته که علی جنتی٬ وزیر ارشاد «خیلی دارد روشنفکری» می‌‌کند و «برخی خیال نکنند دولت جدید شده و هر کاری که دلشان خواست می‌توانند انجام دهند.»

به گزارش دیگربان به نقل از خبرگزاری «رسا» آقای مکارم شیرازی روز دوشنبه (چهارم آذر) در دیدار با اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس حملات و انتقاد‌های تندی متوجه جنتی و وزارت ارشاد کرده است.

وی در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر واگذاری موضوع «عفاف و حجاب» به وزارت ارشاد و سلب مسئولیت از نیروی انتظامی٬ نسبت به عملکرد وزارت ارشاد در این زمینه ابراز تردید کرده است.

مکارم شیرازی با انتقاد از عملکرد مطبوعات٬ «حذف ممیزی کتاب» و اصرار برای رفع فیلتر فیس‌بوک از سوی مقام‌های دولتی گفته «این وضع اگر ادامه یابد خطرناک است.»

نصرالله پژمان‌فر٬ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس هم در این دیدار از مکارم شیرازی خواسته در مقابل تلاش‌ها برای رفع فیلتر فیس‌بوک در ایران سکوت نکند.

پژمان‌فر افزوده «متاسفانه برخی به دنبال طراحی سناریویی هستند تا شبکه‌های مجازی را آزاد کنند و این مساله ضریب فساد اخلاقی را حداقل ده برابر می‌کند.»

در ماه‌های اخیر گزارش‌هایی از تلاش دولت حسن روحانی برای رفع فیلتر فیس‌بوک در برخی رسانه‌ها و اظهار‌نظر‌های تلویحی مقام‌های دولتی منتشر شده است.

محافظه‌کاران تندرو همزمان با انتشار این گزارش‌ها٬ بار‌ها گفته‌اند مخالف چنین اقدامی هستند و عضویت در فیس‌بوک را «جرم» می‌دانند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله