فراکسیون اصولگرایان برای رای به کابینه حسن روحانی شرط گذاشت

وزرای پیشنهادی در فتنه فعال نبوده و از آن جانبداری نکرده باشند

فراکسیون اصولگرایان با انتشار بیانیه ای برای کاندیداهای کابینه حسن روحانی شش شرط تعیین کرد.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، در بیانیه فراکسیون اصولگرایان مجلس که در آستانه رای اعتماد به وزرای دولت یازدهم صادر شده،‌ آمده است: فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم مواضع اعلام شده از سوی رئیس‌جمهور منتخب را در هفته‌های پس از انتخابات امیدبخش، اسلامی و انقلابی دانسته و از ایشان تشکر می‌کند.

در بخشی از این بیانیه آمده است: جناب آقای روحانی، رئیس‌جمهور منتخب با شعار «اعتدال» و «استقلال» قدم به صحنه خدمت نهاد؛ ما امید داریم ایشان با تقید به این شعارها کابینه‌ای به مجلس معرفی کند که بتواند مظهر و معرف اعتدال و استقلال و موجب تحقق شعار امیدبخش امید و تدبیر باشد.

‌فراکسیون اصولگرایان مجلس نهم در این بیانیه مبانی و معیارهای مورد نظر این فراکسیون را برای دادن رای اعتماد به وزرای پیشنهادی اعلام کرد :” اعتقاد راسخ به مبانی انقلاب اسلامی و پیروی از سیره عملی امام خمینی(ره) در سیاست داخلی و خارجی کشور، اعتقاد و التزام به ولایت فقیه و تبعیت از رهنمودهای مقام معظم رهبر، فعال نبودن در فتنه و عدم جانبداری از فتنه‌گران، برخورداری از عملکرد روشن و سلامت اخلاقی و مالی و سیاسی و داشتن عزم و اراده برای مبارزه با مفاسد اقتصادی و تلاش به منظور تامین عدالت اجتماعی و اقتصادی، بهره‌مندی از دانش و تجربه کافی و قدرت مدیریت و کارآمدی در حوزه مسئولیت خود، داشتن روحیه تعامل با مجلس در چارچوب قانون اساسی و قوانین مصوب را” به عنوان شش معیار مورد تاکید قرار داد.

این بیانیه تصریح می کند: یادآوری می‌کنیم که چنانچه از میان وزرای دولت فعلی نیز تنی چند واجد شرایط لازم بوده و توفیق حضور در دولت آینده را پیدا کنند این حضور از آن جهت که موجب تداوم تجربه و ثبات در مدیریت خواهد شد، از نظر ما امری مثبت تلقی می‌شود و فراکسیون اصولگرایان به حکم وظیفه آمادگی خود را برای همکاری با دولت ایشان اعلام می‌دارد.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله