رسول منتجب نیا:

هم از خاتمی و هم از هاشمی خواسته ایم کاندیدا شوند

قائم مقام حزب اعتماد ملی در خصوص فعالیت‌های انتخاباتی این حزب گفت: حزب اعتماد ملی از بعد از حوادث انتخابات سال ۸۸ تا کنون جلسه‌ای نداشته است.

رسول منتجب نیا در گفت‌و‌گو با   ایلنا، در خصوص قانونی بودن حزب اعتماد ملی گفت: مسئله حزب اعتماد ملی از دو سو قابل بررسی است؛ از یک سو، حزب اعتماد ملی از سوی وزارت کشور قانونی شناخته می‌شود و هنوز منحل نشده است و از دیگر سو، دفتر حزب نیز پلمپ شده و وسایل و مدارک موجود در آن نیز ضبط شده است.

این فعال سیاسی اصلاح طلب در پاسخ به این سوال که تا کنون اقدامی برای بازگشایی دفتر حزب صورت گرفته است یا خیر، اظهار داشت: تا کنون برای بازگشایی دفتر حزب اعتماد ملی هم از سوی بنده و هم از سوی سایر اعضای حزب اقدامات بسیاری صورت گرفته است اما هیچ سازمان و نهادی پاسخگوی سوالات ما نیست.

منتجب نیا در خصوص اینکه در انتخابات پیش رو، حزب اعتماد ملی از چه فردی برای کاندیداتوری حمایت می‌کند، ابراز داشت: حزب اعتماد ملی از بعد از حوادث انتخابات سال ۸۸ پلمپ شده است و اعضای آن نیز تا کنون هیچ جلسه رسمی تشکیل نداده‌اند و قاعدتا درباره حمایت یا عدم حمایت از فردی به جمع بندی نرسیده‌ایم.

وی ادامه داد: اعضای حزب در سراسر کشور مجاز به فعالیت به شکل فردی چه در عرصه کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری و شورا‌ها هستند یا می‌توانند از هر فردی که خواستند حمایت بکنند اما باید دانست این فعالیت‌ها را نباید به حساب حزب اعتماد ملی گذاشت.

قائم مقام حزب اعتماد ملی در خصوص حضور اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری گفت: من بار‌ها درباره ضرورت حضور اصلاح طلبان در انتخابات صحبت کرده‌ام و حضور آنان در عرصه را هم به نفع کشور، مردم و نظام می‌دانم و از دیگر سو، حضور آن‌ها می‌تواند به رفع توطئه‌ها و سامان بخشی به شرایط نا‌به سامان کشور منجر شود.

منتجب نیا در خصوص اینکه فکر می‌کنید چه فردی از مجموعه اصلاح طلبان کاندیدا خواهد شد، گفت: ما هم از آقای خاتمی و هم از آقای هاشمی رفسنجانی خواسته‌ایم که یکی از آن‌ها با فداکاری و برای برون رفت از شرایط فعلی اعلام کاندیداتوری بکنند.

وی ادامه داد: آقایان خاتمی و هاشمی رفسنجانی دارای کارنامه درخشانی هستند که حتی اصولگرایان نیز نمی‌توانند به آن خدشه‌ای وارد کنند.

 

قانم مقام حزب اعتماد ملی با اشاره به افزایش اختلافات در میان اصولگرایان خاطر نشان کرد: جناح اصولگرا دارای اختلافات جدی‌ای است که این اختلافات روز به روز در حال افزایش است.

 

منتجب نیا ادامه داد: اکنون جناح اصولگرا دارای سه کاندیدای جدی است؛ دسته اول، کاندیدای جبهه پایداری است که از سوی آقای مصباح حمایت می‌شود؛ دسته دوم، ائتلاف اکثریت اصولگرایان است که از سوی طیف سنتی اصولگرایان تشکیل شده است و طیف سوم نیز ائتلاف ۱+۲ است که از سه چهره اصولگرا تشکیل شده است.

 

وی در پایان در خصوص کاندیدای مورد حمایت دولت گفت: دولت احمدی‌نژاد بر خلاف تمامی دولت‌های گذشته، قصد دارد کاندیدای خود را هم به اصولگرایان و هم به نظام تحمیل کند و البته باید دانست نامزد آن نیز رقیبی جدی برای تمامی نامزدهای جبهه اصولگراست.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله