بعد از نظرسنجی های جنجال برانگیز شبکه خبر

نظرسنجی خبرآنلاین در مورد تنگه هرمز نیز حذف شد

نظرسنجی سایت «خبر‌آنلاین» نزدیک به علی لاریجانی درباره بسته شدن تنگه هرمز پس از آنکه بیش از ۸۰ درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی این اقدام را «بدون منفعت» دانستند٬ حذف شد.

به گزارش دیگربان «خبر‌‌آنلاین» در نظرسنجی خود از مخاطبان پرسیده بود: «به نظر شما بستن تنگه هرمز از سوی ایران چه نتیجه ای به دنبال دارد؟»

در این نظرسنجی که دو گزینه بیشتر نداشت٬ بیش از ۸۰ درصد شرکت کنندگان گزینه‌ «این اقدام منفعت چندانی برای ایران ندارد» را انتخاب کرده بودند.

کمتر از ۲۰ درصد نیز این گزینه که «بستن تنگه هرمز فرصت‌های جدیدی را برای ایران ایجاد می‌کند» را انتخاب کرده بودند.

آخرین وضعیت این نظرسنجی نشان می‌داد بیش از ۵۰۰ نفر در آن شرکت کرده‌اند٬ اما با افزایش مخالفان بسته شدن تنگه هرمز مسئولان این سایت اقدام به حذف زودهنگام آن کردند.

توقف این نظرسنجی در شرایطی صورت گرفته که در نظرسنجی‌های مختلفی که پیش‌تر «خبر‌آنلاین» انجام داده٬ تعداد بسیاری شرکت داشته و زمان آن نیز بیشتر بوده است.

هفته گذشته نیز سایت «شبکه خبر» دو نظرسنجی جنجالی درباره برنامه هسته‌ای ایران داشت که در کمتر از یک روز مجبور شد این نظرسنجی‌ها را حذف کند.

در نظرسنجی نخست سایت این شبکه تلویزیونی٬ ۶۳ درصد شرکت کنندگان خواستار توقف غنی‌سازی اورانیوم در برابر لغو تحریم‌ها شده بودند.

در نظرسنجی دوم نیز بیش از ۸۹ درصد شرکت کنندگان مخالفت خود با بسته شدن تنگه هرمز از سوی جمهوری اسلامی را اعلام کرده بودند.

لغو این نظرسنجی ها نشان می دهد مسئولان چندان تمایل ندارند صدای مخالف صدای خود را بشنوند.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله