اتحاديه اروپا اعلام كرد كه كارشناسان فني ايران و 1+5 درباره جزييات پيشنهاداتي براي پايان دادن به مساله هسته اي ايران تبادل نظر كردند و قرار است به زودي نشست جديدي ميان علي باقري و هلگا اشميد برگزار شود.
به گزارش ايسنا، سخنگوي كاترين اشتون، رييس سياست خارجي اتحاديه اروپا روز چهارشنبه در بروكسل بيانيهاي را در خصوص نشست روز سه شنبه ميان كارشناسان ايران و گروه 1+5 صادر كرد.
در اين بيانيه آمده است: «مطابق توافق حاصل شده در مسكو، مذاكرات فني در سوم ژوئيه در استانبول برگزار شد. اين مذاكرات تحت رياست استفان كلمنت، كارشناس هسته ای به نمايندگي از كاترين اشتون، نماينده عالي اتحاديه اروپا برگزار شد و كارشناساني از “سه كشور اروپايي +3” با تيم ايراني ملاقات كردند.»
بر اساس اين بيانيه در اين نشست « 3+ 3 جزييات بيشتري را از پيشنهادي كه در بغداد به ايران ارايه شده بود، ارايه كرد؛ ايران نيز جزييات بيشتري از پيشنهادشان را مطرح كرد و كارشناسان مواضع مربوط به برخي موضوعات فني را بررسي كردند. »
در اين بيانيه آمده است كه «اين نشست يك روز كامل به درازا كشيد و يك بامداد پايان يافت. »
بنا بر اين بيانيه « همان طور كه اشتون و مديران سياسي 3+3 با جليلي در مسكو توافق كردند، نشست فني در استانبول با نشستي ميان هلگا اشميد و علي باقري ادامه خواهد يافت.»
خاطرنشان می شود این نشست در تداوم نشست بی نتیجه مسکو برگزار می شود. در نشست مسکو طرفین با اصرار بر مواضع خود حاضر به دادن امتیاز به یکدیگر نشدند.