محمد مُرسى رئيس جمهور مصردر نظر دارد روز چهارشنبه آينده در نخستين سفر خود به خارج از کشور ، عازم عربستان شود.
به گزارش العربیه احمد قطان سفير سعودى در مصر پس از ديدار روز شنبه 7-7-2012 خود با محمد مُرسى ضمن اعلام خبر فوق گفت: «پيام دعوت خادم الحرمين شريفين ملک عبدالله بن عبدالعزيز را براى ديدار روز چهارشنبه به رئيس جمهورى کشور برادر مصر دادم.»
طبق گزارش روزنامه “اليوم السابع” به نقل از سفير پادشاهى سعودى در قاهره، سران دو کشور آينده، روابط دو جانبه را بررسى خواهند کرد و اين روابط را بسيار فراتر از همکاريهاى اقتصادى پيش خواهند برد.
سفير سعودى خاطر نشان کرد که پادشاه کشورش مصر را از سقف تامين مالى مستثنا کرده و تصميم گرفته است که براى پروژه گازرسانى در مصر 250 ميليون دلار اختصاص دهد.
احمد قطان با تاکيد بر اينکه دو کشور خواهان توسعه داد و ستد تجارى هستند گفت: بعضى از مشکلات فردى براى تنى چند از سرمايه گذاران سعودى در مصر باقى است که اقداماتى براى حل آنها انجام مى شود. وى افزود: برهه زمانى پيش رو شاهد افزايش سرمايه گذاريهاى بيشترى خواهد بود.
سفير سعودى با اشاره به سخنرانى مُرسى در جمع مخالفان اسد گفت: اين سخنان موضع مصر در برابر بحران سوريه را نشان مى دهد. ما در آينده نزديک شاهد تحولاتى در مساله سوريه خواهيم بود و اين به رغم جدى نبودن بعضى از کشورها در کمک به حل بحران اين کشور است.
احمد قطان با اشاره به ديدار خود با دکتر محمد مُرسى سخن مى گفت:«امنيت منطقه خليج(فارس) و کشور مصر را دو خط قرمز مشترکى دانست که از هر دو سو پاسدارى مى شوند و به کسى اجازه نمى دهند خدشه دارش کند.»
خاطرنشان می شود خبرگزاری فارس در مصاحبه ای جعلی مدعی شده بود رئیس جمهور منتخب مصر قصد ندارد به عربستان سفر کند.