سيد حسن شريعتی رييس کل دادگستری خراسان رضوی

می خواهیم دو نفر را به خاطر نوشیدن الکل اعدام کنیم !

سيد حسن شريعتی رييس کل دادگستری خراسان رضوی در نشست خبری که به مناسبت هفته قوه قضاييه در محل دادگستری استان برگزار شد، با بيان اينکه پيشگيری از جرم و ناهنجاری‌های اجتماعی و برخورد قاطع و مدبرانه‌ با مفاسد اجتماعی و منافيات عفت در راس برنامه‌های دادگستری خراسان رضوی است، از اعدام دو نفر به خاطر نوشیدن مشروبات الکلی خبر داد و گفت:« در جرايم مربوط به مشروبات الکلی نيز به هيچ وجه در تعقيب، محاکمه و مجازات ارتفاق نمی‌کنيم و حتما مرتکبين اين جرايم را به اشد مجازات محکوم خواهيم کرد تصريح کرد: دو نفر که برای سومين بار مرتکب استفاده از مشروبات الکلی شده بودند و در دو مرتبه گذشته حد شرب خمر در مورد آنها اجرا شده بود، محکوم به اعدام شده‌‏اند به گونه‌ای که پس از تاييد حکم در ديوان عالی کشور اکنون در حال فراهم کردن مقدمات اجرای حکم هستيم.»

رييس کل دادگستری خراسان رضوی همچنین گفت: «در سال ۹۰ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان محلی را برای نگهداری و درمان معتادان پرخطر ايجاد کرد و محل ديگری نيز با ظرفيت بيش از ۵۰۰ نفر راه‌اندازی خواهد شد.»

شريعتی  مدعی شد :« در جرم قتل به کاهش وقوع ۴ درصدی، سرقت مسلحانه کاهش ۸ درصدی، جعل کاهش ۲۷ درصدی و کلاهبرداری کاهش ۴۰ درصدی در سال ۹۰ در مقايسه با سال ۸۹ اشاره داشت و خاطرنشان کرد: در جرم تجاوز به عنف با افزايش وقوع مواجه بوديم.»

خاطرنشان می شود اعدام دو نفر به صرف نوشیدن مشروبات الکلی برای نخستین بار صورت می گیرد. در زمان ریاست صادق لاریجانی بر قوه قضائیه آمار اعدام ها به شدت افزایش یافته است.

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله