وندی شرمن مذاکره کننده دولت آمریکا در مذاکرات بغداد بلافاصله بعد از این مذاکرات برای ارائه گزارش به مقامات اسرائیل بهع تل آویو سفر کرد.
به گزارش هاآرتص یکی از مقامات آمریکایی که نخواست نامش فاش شود درباره سفر شودمن به تل آویو به این روزنامه اسرائیلی گفت:«میان اسرائیل و آمریکا در مورد پرونده هسته ای ایران هیچ شکافی وجود ندارد و طرفین هماهنگ هستند.»
این مقام آمر یکایی با اشاره به این سفر تاکید کرد ما حتی قبل از ارائه گزارش به دولت خودمان به مقامات اسرائیل گزارش نشست را داده ایم. بنا به گفته های این دیپلمات آمریکایی،مذاکره کننده ارشد آمریکا در این سفر به مقامات اسرائیل تاکید کرده با پیشنهاهادی ایران برای لغو پیشاپیش تحریم ها و به رسمیت شناخت شدن غنی سازی اورانیوم مخالفت شده است. در این سفر مقامات آمریکایی به مقامات اسرئیل تضمین داده اند از تحریم ها علیه ایران کاسته نخواهد شد و در صورتی که در مسکو نیز توافقی به دست نیاید تحریم های بیشتری در انتظار ایران است.