علیرضا پناهیان٬ سخنران دعوت شده به دانشگاه تهران عنوان کرد:

مگر ما حیوانیم که در دانشگاه، مختلط باشیم؟!

علیرضا پناهیان٬ عضو قرارگاه «عمار» گفته اسلام برای «در» و «دیوار» هم برنامه دارد٬ ارتباط انسان با «خاک» برای اسلام مهم است و کت و شلوار باید در ایران «حرام» اعلام می‌شد.

به گزارش دیگربان٬ آقای پناهیان این مطالب را طی سخنانی در پنجمین روز از ماه محرم در دانشگاه تهران بیان کرده است.

مهمترین گزاره‌های این سخنرانی این روحانی برای دانشجویان بدین شرح است:

● اسلامی که حتی برای خانه، دیوارهای خانه و سقف خانه‌ها نیز حرف دارد، برایش سبک زندگی مهم است.

● من نمی‌دانم چرا هر چه طبقات بالا‌تر می‌رود، خانه گران‌تر می‌شود؟ در روایات وارد شده است که شب‌ها هرچه می‌توانید به زمین نزدیک‌تر شوید. ارتباط انسان با خاک برای اسلام مهم است.

● چقدر احمق هستند آنهایی که برداشت نظام‌مند به قواعد اسلامی ندارند. آن افرادی که قواعد اسلام را نظام‌مند می‌بینند، یک حکم اسلامی را می‌گیرند و فضای شهر را با‌‌ همان تغییر می‌دهند.

● می‌گویند جوان‌ها در دانشگاه باید مختلط باشند؛ در حالی که در خود آمریکا بین دانشجویان دختر و پسر در اتوبوس پرده می‌کشند و می‌گویند مگر ما حیوانیم که مختلط زندگی کنیم؟

● خدا سعی کرده غیرت دینی را با حلال و حرام حفظ کند؛ مثلا حرام است شکل ظاهری و چهره شبیه به کفار شود. شباهت به کفار معنا پیدا می‌کند آن زمانی که کت و شلوار در ایران باب شد. علمایی قوی نداشتیم وگرنه در آن زمان کت و شلوار حرام قطعی بود.

● روایت داریم همسایه برای معامله اولی است؛ طبق روایت، خرید از سوپر محله مستحب است؛ ولی خرید از سوپر محلات دیگر هیچ ثواب خاصی ندارد.

● روایت داریم که زیاد خوابیدن از زیاد نوشیدن تولید می‌شود، همچنین زیاد نوشیدن نیز نتیجه زیاد خوردن است. این امور نفس شما را سنگین می‌کند؛ بنابراین نمی‌توانید عبادت کنید. قساوت قلب شما نیز بیشتر می‌شود؛ بنابراین، قدرت تفکر را از شما می‌گیرد.

● از آقای بهجت پرسیدند، چه کنیم که کم بخوابیم؟ گفتند: نشسته بخوابید. پسر آقای بهجت یک صندلی را به من نشان داد که صندلی خواب ایشان بود.

● در روایات وارد شده که هر‌گاه خواستید خدا را ملاقات کنید، گرسنه باشید.

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله