نشریه دفاعی جینز به نقل از کارشناسان نظامی:

موشک های عربستان به سوی اسرائیل و ایران نشانه رفته است

نشریه دفاعی جینز به نقل از کارشناسان نظامی گزارش داده است که عربستان سعودی از  پایگاهی که تا پیش از این نامعلوم بود موشک‌های بالستیک خود را به سوی ایران و اسرائیل نشانه رفته است.

به گزارش رادیو فردا به نقل از  خبرگزاری فرانسه، این نشریه برپایه تصاویر ماهواره‌ای گزارش داده است، سکوهای پرتاب موشک‌ در عربستان به سمت اهداف احتمالی در ایران و اسرائیل نشانه رفته است.

در صورت تایید این گزارش، این پایگاه موشکی سومین پایگاهی خواهد بود که در عمق  صحراهای عربستان شناسایی شده است.

رابت مانکس معاون سردبیری این نشریه می‌گوید: «ارزیابی ما این است که این پایگاه تا بخشی یا به طور کامل عملیاتی است و دارای سکوهای پرتابی که مقاصدی در اسرائیل و ایران را نشانه‌ رفته‌اند.»

نشریه جینز می‌افزاید احتمال هم دارد از این پایگاه برای آموزش و انبار هم استفاده شود.

روزنامه دیلی تلگراف هم نوشته است موشک‌های دانگ فنگ -۳ عربستان سوار بر کامیون هستند و مجهز به سیستم هدایت خودکار نیستند و باید از پیش آنها را نشانه رفت.

آنچنانکه نشریه جینز می‌نویسد این پایگاه دو سکوی پرتاب دارد که یکی از آنها با زاویه ۳۰۱ درجه به سوری اسرائیل و  دیگری با زاویه ۱۰ درجه به سوی ایران نشانه رفته است.

رابت مانکس، معاون سردبیری  جینز درباره اهداف احتمالی این موشک‌هامی‌گوید: «ما نمی‌توانیم با قطعیت بگوییم که این موشک‌ها مشخصا تل آویو و تهران را نشانه رفته‌اند اما اگر  آنها زمانی شلیک شوند، انتظار می‌رود به سوی شهرهای بزرگ شکیک شوند.»

وی می‌افزاید: «ما نمی‌خواهیم  درباره استراتژی سعودی خیلی زیاد استنتاج کنیم، اما واضح است که  عربستان سعودی دارای روابط خوبی با ایران و اسرائیل نیست.»

رابت مانکس می‌گوید این پایگاه به ظاهر  جدید در صورتی که عربستان بخواهد  ناگهان به بمب  اتمی برسد می‌تواند مورد  استفاده قرار بگیرد.

 

مطالب مرتبط

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

گزاره ای خطرناک برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان

همه می‌دانیم جنگی که اکنون درگرفته، محصول مشترک «نظم بین الملل نابرابر» و وحشی، از یک طرف و «ساختار غیردموکراتیک و فاسد داخلی» از سوی دیگر است.
«این جنگ ما نیست، جنگ جمهوری اسلامی با اسراییل است». خطر این گزاره برای ایران و‌ همه‌ی ما ایرانیان در شرایط کنونی، بسیار بیشتر از جنگنده های F35 است. این گزاره ایست که اسراییل، خیلی بیشتر از ادوات جنگی اش روی آن حساب باز کرده است و بال رسانه ای اش یعنی شبکه اینترنشنال بسیار عریان در حال القای آن است و بی پروا مردم را به شورش دعوت می کند. متاسفانه بستر چنین گزاره ی خطرناکی را با هزار آه و افسوس، فساد نظام سیاسی ایران مهیا کرده است.

در پی حمله اسرائیل به مناطق غیرنظامی

بنا بر گزارش‌های منتشرشده در رسانه‌های بین‌المللی همچون هدف اصلی حملات، ایجاد اختلال در زیرساخت‌های برنامه هسته‌ای ایران و ضربه به فرماندهان ارشد نظامی اعلام شد. با این حال، شواهد میدانی و گزارش‌های منابع داخلی ایران از تلفات گسترده میان شهروندان غیرنظامی حکایت دارد.

مطالب پربازدید

مقاله