محمدرضا رحیمی

موانع داخلی در کشور سخت تر از تحریم هاست

معاون اول رئیس دولت دهم  در مراسم افتتاح ۴۵۰۰ واحد مسکن مهر بوشهر با اشاره به اینکه موانعی بر سر راه دولت وجود دارد، افزود: در برخی موارد موانعی که در داخل کشور برای دولت ایجاد شده، سخت‌تر از تحریم دشمنان بوده است.

وی ادامه داد دولت مصمم است این موانع را پشت سر گذاشته و به هدف نهایی که رفاه مردم و دور زدن تحریم هاست، نائل شود.

محمد رضا رحیمی پیش تر نیز از سنگ اندازی در مسیر دولت خبر داده بود و مدعی شده بود اگر این سنگ اندازی ها متوقف شود ایران می تواند تحریم های بین المللی را دور بزند.

این در حالی است که مخالفان دولت، محمود احمدی نژاد و اعضای کابینه اش را به بحران مدیریت و بی کفایتی  متهم کرده اند.

 

مطالب مرتبط

فاجعه انسانی در زندان تهران بزرگ

سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرده است که تاکنون «مطابق آمار رسمی ارائه شده» ۷۱ نفر از کادر اداری زندان، سربازان وظیفه، محکومین زندانی، خانواده محکومین و همسایه‌ها در حمله اسرائیل به زندان اوین کشته شده‌اند

موج‌های بی‌قاعده‌ی اخراج مهاجران افغان

امروز نیز در سایه موج‌های بی‌قاعده‌ی اخراج مهاجران افغان، همان الگوی آشنای تاریخ در حال تکرار است: حذفِ بی‌پناه‌ترین‌ها به نام امنیت یا نظم، با همراهی رسانه‌ای و سکوت جامعه. اما حذف هر «دیگری» به دست ساختار قدرت، فقط آغاز یک روند است؛ روندی که دیر یا زود، دایره‌اش گسترش می‌یابد و به بدنه‌ی جامعه بازمی‌گردد. اگر جامعه در برابر بی‌قانونی علیه مهاجران ساکت بماند، فردا ممکن است همان سازوکار خشونت، گریبان شهروندان‌اش را نیز بگیرد. سرنوشت خاموشان، همیشه شبیه‌ هم است.

ضیا نبوی

اگر قرار است در کشاکشِ این تراژدی هولناک، جبهه‌ای را انتخاب کنیم، بهتر آن است که آن سو، طرفِ زندگی باشد و ازینکه بواسطه یک چنین انتخابی چگونه داوری می‌شویم و مطابقِ گفتارهای زندگی‌ناباورِ موجود، در کدام دسته قرار می‌گیریم، پروایی نداشته باشیم. اگر آری گفتن به شیوه‌ی پوششی که می‌پسندیم ما را از نظر مدافعین وضعیت، در صفِ براندازان تعریف می‌کند، نهراسیم و اگر بواسطه‌ی آری گفتن به غریزه‌ی زیستن یا همدلی با هموطنانمان آسیب‌دیده‌ از جنگ در صف مدافعین نظام قرارمان می‌دهند، پروایی نداشته باشیم.

مطالب پربازدید

مقاله